Tundub uskumatu, et üks ema oleks nii südamatu, kuid just taoline "äriplaan" Irinal oli, kajastab The Sun.

Naine elas oma 13-aastase tütrega Uuralites Tšeljabinskis. Tal olid isegi kaks sõbrannadest abilist, kes aitasid internetist lapsele partnerit leida. Irinal oli isegi arsti kirjalik kinnitus, et tütar on süütu. Et last reklaamida, tegi ta temast siivutuid pilte, mis siis potentsiaalsetele kundedele saata.

Lõpuks lendaski naine koos tütrega Moskvasse, kus ta arvas, et nad saavad kokku ühe rikka mehega, kes valmis maksma hiiglasliku summa - eurodes teeks see umbes 21 500 eurot. Õnneks uurib ka Venemaa politsei internetis pedofiile ja sellega seotud äritsemist. Naine arvas, et ta kohtub rikkuriga, ent tegelikult sai ta kokku politseinikuga, kes valetas. Kohe, kui tehing oli tehtud - naine oli raha vastu võtnud - pidas politsei ta ametlikult kinni.

Kohtuistungil oli Irina pilk suunatud maha ja ta üritas vähegi vältida, et mõni meediakanal ta näo jäädvustaks. Tema taustast on teada, et omal ajal valiti ta kodulinnas isegi ilukuningannaks. Politseile antud ütlustes tunnistas Irina kõik üles. Ta väitis, et rahaline seis oli kehv ning ta vajas finantsilist abi.

Naisele mõisteti karistuseks neli ja pool aastat vangistust. Teda aidanud kaks naist peavad mõlemad veetma vanglas kolm ja pool aastat.

13-aastane tütar elab nüüd oma vanaema juures.