Samal ajal kui maohammustuste tagajärjel sureb igal aastal ligikaudu 100 000 inimest ja veerand miljonit saab maomürgist püsivaid tervisekahjustusi, süstib see mees juba 23 aastat endale "kokteili" erinevate madude näärmeist pärit mürki, treenides oma keha vastupidavust võimalikele hammustustele. Ühel päeval loodab mees mitte olla üksnes immuunne ussimürgile, vaid ka teistele viirustele, mis võiksid talle püüda külge hakata. Idee hakata end maomürgiga harujutama sai Ludwin ühelt Miami roomajauurijalt, kes oli juba aastaid sellega tegelenud ning elas seejuures 100-aastaseks.

Ludwin kasvatab kodus 28 eri liiki mürgist madu, otsides oma potentsiaalselt tapjalikule kollektsioonile lisa kõikjalt maailmast. Süstipäevadel "lüpsab" mees oma madudelt ülihoolikalt mõned milligrammid mürki ning suundub immunoloogi juurde, kes talle segu käsivarde süstib. Süsti järel paisub mehe biitseps ööpäevaks neli korda suuremaks kui see normaalselt on. Annus, mida mehe organism tänaseks suudab taluda, tapaks keskmise inimese, kuid Ludwin siirdub pärast süsti harilikult rokikontserdile.

Immunoloog, kes mehele mürki manustab, leiab, et tegemist võib olla läbimurdega tuleviku meditsiinis - nimelt suudab Ludwini keha praeguseks hävitada 70-100% bakteritest, mida maomürk sisaldab.