40-aastane Minneapolises elanud joogaõpetaja Justine, helistas numbril 911, et anda teada kahtlasest tegevusest tema kodu lähedal asuval kõrvaltänaval, vahendab Fox News.

Pidžaamas Justine, käes telefon, ootas politseinikke tänaval. Abivägede saabudes lähenes naine autole. Olles jõudnud juhikohal istunud ohvitseriga paar sõna vahetada, avas juhi kõrvalistmel olnud politseinik tema pihta tule.

Politsei autot juhtinud ohvitser Matthew Harrity sõnas, et hetkel, mil Justine nende autole lähenes, kõlasid vahetus läheduses valjud paugud. Harrity sõnul pidas tema partner, Mohammed Noor, Justine Damondi tulistajaks ning avas seepeale naise suunas tule.

Kui avastati, et kõlanud ei olnud lasud, vaid hoopis ilutulestik, osutati relvitule pidžaamas naisterahvale esmaabi ning kutsusti kiirabi. Harrity sõnul sõitis neist sellel hetkel jalgrattal mööda noor mees, kes võib olla juhtunu tunnistajaks.

Mõlema ohvitseri kehakaamerad ei olnud sisselülitatud ning õnnetus ei salvestunud ka pardakaamerale.

Ohvitser Noori vastu on eelnevalt algatatud kolm ametisisest uurimist ning hetkel ta toimunu suhtes kommentaare andnud ei ole.