Kirjelda päeva, mis sul kunagi meelest ei lähe?

Oi, neid on rohkesti! Olen elu jooksul ringi rännanud enam kui 35 riigis ja Sinu küsimuse peale meenub kohe šokeeriv lugu India reisilt, kus vahtisin inimtühjas džunglis tõtt Arnold Schwarzenneggeri suuruse ahviga! Olin rolleriga kitsal metsarajal valju puuragina pärast peatunud ja ringi vaatama hakanud, kui äkki silmasin päris lähedal palmi otsas hiiglaslikku ahvi! Puurisime üksteist uudishimuliku pilguga mõned minutid, seejärel hüppas ta hämmastava kiiruse ja täpsusega järgmise puu otsa, kust siis edasi liikus. Tema karvane lõust ja metsikud tumedad silmad jäävad mulle elu lõpuni meelde …

Millised on sinu parimad-halvimad küljed?
Humoorikas, lojaalne, loominguline ja hästi aktiivne. Mulle meeldib väga naerda :)
Tean, et pere lahterdaks minu töötamissõltuvuse halva külje alla, sest pikad tööpäevad kärbivad kõvasti meie omavahelisi puhkehetki ning suuremaid plaane teha on tunduvalt keerulisem kui vanasti, siis kui vaba aega oli rohkem.

Kultuurikeskus Lindakivi on praegu minu projekt number üks, mida pühendunult juhin ja arendan. Lindakivi tõttu loobusin mõneks ajaks muusikast ja mitmetest lahedatest hobidest. Kõigeks pole lihtsalt aega. Mulle meeldib teha asju hinge ja südamega.

Kummad on ustavamad sõbrad — kas mehed või naised?
Sõltub täiesti inimesest. Sugu pole minu meelest üldse määrav, pigem tuleneb see kodusest kasvatusest, iseloomust ja lähiseltskonna mõjudest, milline inimene (naine või mees) parasjagu ustav(am) on.

Milline on olnud sinu elu kõige suurem ebaõnnestumine?
Pole õnneks ebaõnnestumisi ette tulnud.

Mida teeksid, kui leiaksid maast suure hulga raha ja rahaomaniku kontakti?
Helistaksin talle ja saaksin kokku. Alati on huvitav kellegagi tuttavaks saada, ükskõik mis põhjusel. Elu on mind kokku viinud kõiksugu tegelinskitega.

Kellega sul on samal päeval sünnipäev?

10. detsember oli näiteks ka Emily Dickinsoni, tuntud ameerika poeedi sünnikuupäevaks.

Millest sa mitte iial loobuda ei kavatse?

Uutest väljakutsetest. Minu uudishimu ja õppimisjanu on väsimatud.

Kas oled kaine peaga teinud midagi sellist, mida purjus peaga kahetsenud?
Pole ette tulnud.

Milline on sinu igapäevane ilurutiin?
Meeldiv varahommik jooga ja värske piparmünditeega.

Mis teeb mehest mehe? Aga naisest naise?
Igaüks las ise mõtleb.

Ma hindan ambitsioonikaid naisi, kes julgevad edukate meeste eeskujul endale suuri eesmärke seada ja pingutavad nende elluviimise nimel. Sellel rahulolul, mis eesmärkide saavutamisest tuleneb, on kuldne mekk!

Anu Saagim või Krista Lensin?
Cola või Sprite?

Millal on valetamine lubatud?
Jumal teab

Kui sa võiksid esitada jumalale ühe küsimuse, siis mis see oleks?
Ma ei tülitakski teda oma küsimusega. Varem või hiljem leian ise kõik vastused ja mõni küsimus ongi vastuseta huvitavam :)