Perfektne nagu Spepfordi naistel, samas äärmiselt moderne, annab see äärmiselt korralik soeng tänapäeva midagi kuuekümnendatest. Vaata juhendit soengu tegemiseks SIIT.

“Märg” šinjoon

Ära karda 2012. aastal oma juukseid märjaks teha… või jätte vähemalt muljet, et oled just duši alt tulnud. Võta kasutusse juuksevaht ja ka juukseõli — viimast kasuta läike andmiseks siis, kui juuksed on juba kuivad. Juhend ootab sind SIIN.

Kui stiilse ja hoolega tehtud ja laisa ja hooletu soengu vahel peaks jooksma kuldne kesktee, oleks see just selline. See soeng ei vaja täpset kätt või keerulisi juuksehooldusvahendeid, küll aga pisut harjutamist, et soeng oleks täpselt liiga korraliku ja liiga lohaka vahepeal. Leiad õpetuse SIIT.Lainetav šinjoon

Klassikaline šinjoon saab sel aastal uue näo, sest nüüd on trendikas ka terve posu juukseid hoopis kinnitamata jätta ja vallatutesse lainetesse keerata. Vaata juhendit SIIT.

Topelt Prantsuse pööris

Klassikaline pööris on moelavadel ja punasel vaibal olnud juba aastaid, kuid sel aastal lisame särtsu ja teeme endale topeltpöörise. Stiilipunktid garanteeritud! Leiad juhendi SIIT.

Allikas: fashionising.com