Kõikidel lippudel on üks külg?  

Ei ole! Kõlab küll uskumatult, kuid ühel lipul on kaks erinevat külge. Selleks on Lõuna-Ameerikas asuva Paraguay riigilipp, millel tõepoolest on kaks erinevat külge. Ühel küljel on kujutatud riigi vapp, teisel küljel aga rahandusministri pitser. Mõlemal küljel on aga samasugune taust: puna-valge-sinisetriibuline.  

Monopol leiutati suure majanduskriisi ajal

Just nii! Kolmekümnendatel, ülemaailmse majanduskriisi ajal, mil igaüks unistas sellest, et saaks kuskilt raha, võttis ameeriklane Charles Darrow kätte ja leiutas ülimenuka lauamängu Monopol. Mäng on ka tänapäeval väga populaarne ning seda on müüdud üle 100 miljoni eksemplari. Ilmselt tulebki inimestel kõige suurem leidlikkus välja rasketes olukordades, kus pannakse tööle ka oma viimased ajurakud selle nimel, et oma elujärge kuidagi parandada.  

 Imikust piiskop 

Yorki ja Albany hertsog ei olnud ei vanem ega noorem kui 169 päeva vanune, kui teda Osnabrücki piiskopiks nimetati. See muutis ta ajaloo noorimaks katoliku piiskopiks. Muide, kõige noorem paavst Benedict IX oli vaid üheteistaastane, kui ta 1032. aastal paavstina ametisse astus.  

 Hiina keeles kirjutav kirjutusmasin  

Kirjutusmasin oli veel mõned ajad tagasi tõsine abimees, mis aitas inimestel kõvasti aega kokku hoida ning kirjutamist üldiselt ka palju mugavamaks muuta. Küll aga on väga raske endale ette kujutada kirjutusmasinat, mis kirjutaks hiina keeles. Selline mudel on aga täiesti olemas ja sellel on lausa 5850 sümbolit.  

Kõigi aegade edukaim leiutaja  

Maailmas leidub üsna palju kuulsaid leiutajaid. Edukaimaks leiutajaks peetakse aga Thomas Alva Edisoni ja pole ka ime — mees leiutas ning patenteeris oma elu ajal lisaks hõõglambile ning grammofonile veel ligi 1000 leiutist. Lausa uskumatu!