1. Kiireimast kiireim kätetehnika ja ennenägematu painduvusvõime koos Javier Ninjaga. Ta on teinud kaasa nii Ameerika Supermodellis kui ka astunud üles Madonnaga Superbowlil.
Javier Ninja

2. Jõud ühendab graatsia koos Archie Burnettiga. Mees, kes ühendab oma tantsus nii tugevad elemendid kui ka graatsia, suudab oma teadmistega arendada nii mees- kui naistantsijaid.
Archie

3. Naiselikud nipid selgeks koos Dashauniga. Hiljuti Rihannaga tuuritanud härrasmees suudab ilu, sensatsioonid ja naiselikud võlud äratada ellu igas tantsijas.
Dashaun

4. Pöörlemine ja lendlemine koos Willow Evann’iga. Lockingu legend Willow Evann pakatab energiast ning suudab oma hüpete, pöörete ja tasandite vahetusega viia iga tantsija uuele tasemele.
Willow Evann

5. Tantsi koos maailma kiireimate jalgadega. Chicago footwork’i legend King Charles on mees, kelle jalad ulatuvad House ja Juke kiiruseni kuni 160 bpm’i ning tema oskusi õppida on puhas privileeg.
King Charles

6. Mõnus bounce ja hip-hopi tunnetus koos Iceega. See hip-hopi legend oskab oma 25-aastase tantsukogemusega suurepäraselt arendada kõigi tantsijate flow’d ja bounce’i.
Icee

7. Robotlikud isolatsioonid koos Marvel Nicholasega. Kuidas liigutada ühte kehaosa, hoides kõik teised paigal? Kuidas jäljendada tantsus voolavat vett? Vastused leiab Marveli klassist.
Marvel

8. Jõu ja kiiruse ühendab Spartan. Kes siiani ei ole osanud oma emotsioone ja energiat tantsus välja tuua, saab selle selgeks Spartani klassis.
Spartan