2007. aastal loodud BC Rakvere Tarva tantsutüdrukute grupp A-Rühm koosneb sama ettevõtlikest, sihikindlatest ja hullumeelsetest neidudest, nagu olid kõigile tuntud kultusfilmi neli tegelastki.

B.A. Baracus ja GMC buss = A-Rühm ja BC Rakvere Tarvas

B.A GMC buss oli kogu grupi liikumisvahendiks. Sarnane on ka BC Rakvere Tarva ja A-Rühma suhe: nad ei ole küll läbinisti sama üksus, kuid aitavad üksteisel liikuda, kasvada, edasi jõuda.

Templeton "Faceman" Peck ja naised = A-Rühm ja Esteetika- ja Tantsukool

Face ja naised, see oli kui vastastikune tõmme, mis tihti aitas grupi tööle kaasa. Nõnda on ka A-Rühmal ning Esteetika-ja tantsukoolil: meie rühma ei oleks olemas, kui poleks tantsukooli oma liikmete ning treeneritega.

H.M. Murdock ja helikopter = A-Rühma liikmed ja Maskott Tarvas

Murdock ja tema lendurioskused aitasid grupil läbida pikki vahemaid. A-Rühma 15 liiget ning Tarva Hullumeelseim Maskott (nagu ta ennast ise armastab nimetada ) aitavad üksteisel lennata kõrgustes, olles küll "segased" nagu Murdockki, kuid mitte kaotades sõidu ajal täielikult oma päid.

Hannibal Smith ja sigar = A-Rühm ja publik

Iga kord kui Hannibalil oli vaja vähekene mõtlemistööd teha süütas ta oma sigari. Ta ei suutnud sigarist loobuda - nad olid kui kokku loodud. Sarnane suhe on A-Rühma ja publiku vahel: vastastikku jagatakse emotsioone ja teinekord ideidki.

Vaata A-Rühma kava "Mina pean tantsida saama" SIIT!

Küsimustele vastab Kelly Seinpere:

1. Cheerleaderina olete pidevas tähelepanu keskpunktis. Missugune on meeste tähelepanu, missugune naiste? Kas naised kipuvad olema kadedad ja mehed pealetükkivad? Meeste tähelepanu on pööratud tantsija figuurile ja energilisusele. Üks minu hea sõber on öelnud, et mida säravam ja energilisem oled, seda rohkem tähelepanu püüad. Naised panevad tähele pigem välimust ja tantsuoskust. Osa naisi on kadedad, kuid see oleneb kõik inimesest. Samuti meeste puhul - mõni on pealetükkiv, mõni mitte. Enamasti siiski mitte.

2. Kas teiega on juhtunud ka mingeid õnnetusi/vigastusi seoses sporditegemisega?
See, et põlved on sinikaid täis (ka põlvekaitsmeid kasutades), on juba tavaline. Tõsisemaid vigastusi mul olnud ei ole, aga randme väljaväänamisi ja lihase äratõmbamisi on olnud küll.

3. Rääkige mõni naljakas juhtumus või seik, mis on aset leidnud.
Selleks, et midagi hullult naljakat juhtuks, peab ikka tasemel olema. Mütse olen lennutanud, õigete sammude asemel valesid teinud jne. Võib-olla üks naljakamaid hetki oli siis, kui ühe esinemise ajal kepi kogemata maha viskasin. Ja selle kukkumise kõla kajas üle terve saali.

4. Kes tuleb sel aastal korvpallis Eesti meistriks?
Ennustaja ma ei ole, kuid loodan, et Eesti meistriks korvpallis tuleb BC Rakvere Tarvas! (Rak-ve-re!)

5. Kui suure osa nädalast veedate treeningsaalis? Mida täpsemalt teete ning kui suurt tööd nõuab tegelikult tantsutüdrukuks olemine?
Treeningsaalist leiab mind 3 korda nädalas. Parimatel nädalatel lausa viis korda. Igas trennis teeme jalatõsteid, tantsime, õpime uusi kombinatsioone, venitame, harjutame ja veel kord harjutame! Tantsutüdruk olla ei ole kindlasti väga lihtne, aga ka mitte üle mõistuse raske. See nõuab palju pühendumist, pingutusi ja samuti ka aega. Kui ennast ületan ja hästi hakkama saan, toob see naeru näole. See kõik on seda väärt!