Ajakirjades on kaunimate kodude konkursse korraldatud juba aastaid. Nüüd jõuab sarnane konkurss esmakordselt tele-ekraanile.

„Registreerimine alles käib, aga juba praegu on end konkursile kirja pannud väga põnevad ja erinevad kodud. Küll ootame aktiivsemat registreerumist just linnakodude osas,“ räägib saate tegevprodutsent Triin Luhats.

„Julgustame osalema mitte ainult suuri ja kauneid, vaid ka omapäraseid ja pisikesi kodusid, sest tahame saatesarjas anda võimalikult ülevaatliku pildi Eesti kodust praegusel hetkel,“ lisab Luhats.

„Karta ja kaotada pole midagi, ainult võita. Ma usun, et igaüks meist on auga välja teeninud 85 000 krooni väärtuses reisi vabalt valitud sihtpunkti kus tahes maailma otsa,“ julgustab saatejuht Pille Minev inimesi end koos saatemeeskonnaga külla kutsuma.

Kanal 2, EMT ja Nordea Panga koostöös valmivas saatesarjas „Eesti toredaim kodu“ konkureerivad omavahel nii korterid, eramajad kui suvekodud kõigist Eesti otstest. Finalistid valib välja žürii ning võitja, kelle pere saab auhinnaks Estraveli reisi, otsustavad televaatajad telefonihääletusel.

Konkursile saab registreerida Kanal 2 kodulehel aadressil www.kanal2.ee/kodu või saates e-maili aadressile kodu@kanal2.ee. Saatesari jõuab ekraanile oktoobris.