Tänases maailmas on lähisuhetes tihti segadust tekitavaks teemaks naise ja mehe rollid, mis on viimastel aastakümnetel üsna jõuliselt muutunud. “Kaasaja suhete põhiprobleem on see, et mehed ei suuda võtta vastutust ei enda ega oma pere eest ja kannatamatud naised võtavad ise kähku selle vastutuse enda õlule. Lahendus pole kerge. Naine peab selleks teadvustama ning vastu võtma oma missiooni, et ta on maailmas armastuse ja harmoonia maaletooja. Ja mees peab lisaks eesmärkidele sõita läbi Tartu maraton ja sattuda Äripäeva dividendimiljonäride edetabelisse lisama ka eesmärgi saada Tõeliseks Meheks,” arutleb sel teemal suhteterapeut Martin Kruusvall.

Kolmapäeva õhtul Von Krahlis toimuva Alkeemia Akadeemia vestlusringis saab esinejatelt küsimusi küsida ka publik. Isikliku arengu nõustaja Tiina Tiitus lõpetas ERKI (praegune Eesti Kunstiakadeemia) moekunsti eriala cum laude ning töötas pikalt ja edukalt moerindel. Alates 2007. aastast on ta tegelenud aktiivselt esoteeriliste teemadega ja end selles vallas harinud, õppinud muu hulgas ka Elektromagnetvälja Tasakaalustamise Tehnikat (EMF) ja Emotsionaalse Vabastamise Tehnikat (EFT).

Alates aastast 2010 annab ta personaalseid konsultatsioone ja loenguid, millest tuntuim ja menukaim teema ongi “Õnnelik suhe”.Terapeut Martin Kruusvall arvab, et tugev inimene on see, kes julgeb endale tunnistada, et on hetkel ummikus ja vajab abi, mis on esimene samm positiivsete muutuste poole. Tema enesearengu teekond algas üle viieteistkümne aasta tagasi ja viis teda erinevate Õpetajate juurde, sealhulgas India pühakud ja Himaalaja mungad.