Võta kaasa vaid vajalikud meigividinad!

Kui sa pole just sada protsenti kindel, et viskad sussid püsti, kui iga päev erinevat huulepulka ei saa kanda, siis pole mingit vabandust, miks sa peaksid mõnda sama otstarbega eset võtma kaasa topelt või enam. Vali basic esemed, mis sinu jaoks alati töötavad.

Pista sämplid kotti

Kõigil naistel koguneb mingil hetkel sahtlisse hunnik väikeseid sämpleid. Vali neist mõned välja ja võta kaasa - pakendi saab ära visata ja mingit lisakaalu pole. Eriti head oleks näiteks šampoonipudeli asemel mitu väikest pakikest kaasa haarata.

Reisisuuruseid ei mõeldud asjata välja

Paljudel toodetel on olemas ka väikesed minisuurused. Nende kohta kehtib nüüd sama jutt, mis eelmises punktis sämplite kohta ütlesin. Kahjuks pole Eestis reisisuuruste tegemine veel nii levinud, aga USA-s ja Inglismaal on igast viiendast tootest ka minivariant olemas.

Jäta rasked parfüümipudelid koju


Kui oled saanud mõnusaid väikeseid proovipudelikesi, siis võta hoopis need kaasa. Samas, kui sul on kindel signatuurlõhn, millega tunned end poolikuna, siis unusta see nõuanne. :D

Võta kaasa oma peaaegu-tühjad

Kreemituubis on veel 2-43 kasutuskorda alles või šampoonipudelis piisakesi täpselt reisiaja jagu? Võta need kaasa ja viska tühjad pakendid seal minema. :)

Loodan, et neist nõuannetest oli vähemalt kellelegi pisut abi. Kui tead veel mingeid kavalaid mooduseid kohver šoppamise tarvis võimalikult kergeks ja tühjaks jätta, anna teada. :)

Anna Elisabethi ilupesa asub aadressil http://www.annaelisabeth.net/