Tere, mina olen Anna Elisabeth, 22aastane pealinnatüdruk. Mu elus on suur pere, suur armastus ja rohkelt tööd ja õppimist. Lisaks kõigele sellele meeldib mulle pikalt ja laialt lobiseda kõigest ilusast — meigist, moest, kaunitest paikadest siin maamunal ja isegi toidust, kui see on ilusasti serveeritud (või ka mitte, toit on üleüldiselt üks mu parimaid sõpru :D). Selleks punusingi siia oma pesa — et jagada teiega kõiki kauneid, lahedaid ja meeldejäävaid asju, mis mu teele sattuvad. Loodan, et naudite mu ilupesas veedetud aega. :)

"Kuidas sa nii päevitunud oled?"


Tõelised rannailmad tulid pealinna alles nädala lõpupoole ning ega see mind mõjutanud, sest üheksast viieni saan ma ilusat ilma vaid kontoriaknast piiluda. Kuid päevitamisega ma teistest maha ei jäänud - et väärikalt lühikesi seelikuid ja värvilisi maikasid kanda, kaevasin välja oma vana lemmiku Dove Summer Glow ning hiljuti lisandus sellele ka Lumene Self Tan näokreem. Nende kahe abil olen ma kuldselt jumekas, ilma et peaksin laskma päikesel oma naha vananemisprotsessi kiirendada. :) Ülaloleval pildil on näha vaid ühekordse kreemitamise töö nende kahe tootega.
Dove Summer Glow on mu lemmik isepruunistaja juba aastaid. Et tegu on isesepruunistava ihupiimaga, täidab see ka kreemi ülesandeid ning lahjema koostise tõttu pole randid nii kiired tekkima. Ehkki ka sellel on üpris spetsiifiline ja tugev lõhn, ei ole see sarnane nende kõige vängemate isepruunistajate haisuga, nt Nivea omad lõhnavad reaalselt jubedalt. Dove Summer Glow on super tõhus niisutaja ja juba ühe kasutuskorra järgselt on nahal tervem ja suvisem jume. Parima efekti saab, kui panna seda kehale kahel järjestikusel õhtul. Ainus miinus on, et ehkki algul on jume pigem kuldselt pruunikam, siis kuluma hakates muutub see siiski pisut liiga oranžikaks. Seetõttu soovitan iga mõne aja tagant nahk korralikult koorida ja uus n-ö päevituskuur teha. See on mu tõeline lemmik ja parim osa on hind - 250ml pudel maksab keskmiselt 6 eurot ja sellest jagub pikaks ajaks.

Lumene Natural Bronze Self Tan Face Cream'i sain proovimiseks MG Beauty'lt. Ma pole kunagi Lumene kreeme proovinud, niisiis ma ei teadnud, mida oodata. Mu esimene ja kõige rõõmsam üllatus oli, et sel kreemil puudub täielikult igasugune isepruunistaja hais. Kandsin seda õhtul öökreemi peale ja ärkasin hoopis vähem kahvatuna kui tavaliselt. Nüüdseks olen seda kasutanud umbes nädal aega üle päeva igal õhtul ja tervislik päikesest paitatud jume säilib. Mingit eriliselt oranži alatooni ma täheldanud pole - see võib tulla asjaolust, et Lumene teeb oma tooted põhjamaisele naisele. Kreem on mõnusalt niisutav, meeldiva lõhnaga ning asendab täielikult päikest - nimelt, ma ei ole juba mitu aastat oma nägu päevitanud. Paraku pole sel kreemil päikesekaitsefaktorit, kuid see on vaba parabeenidest ja sünteetilistest värvainetest (looduslikke koostisosi üle 85%) ja las ma kordan - ebameeldivast lõhnast! Tõeliselt mugav moodus õhtul kiht kreemi näole panna ja hommikul olla justkui lühikeselt puhkuselt naasenud. Uurisin Kaubamajast ja selle hind on umbes 10 eurot - üheks suveks peaks 50ml tuubist vabalt piisama.

Mind väga huvitab, millised on teie lemmikud pruunistavad tooted?

Anna Elisabethi ilupesa asub aadressil http://www.annaelisabeth.net/