Teisipäeval postitati Youtube’i 12-minutiline video, milles teismelised heidavad nalja sündmuste üle, mis tulid ilmsiks 22. augustil, vahendab Huffington Post.

Teismelised teevad väidetava ohvri üle videos julme nalju ja räägivad viimase vägistamisest.

Mis Ohios tegelikult juhtus, on siiani selgitmisel. Mõned tunnistajad on astunud välja, et rääkida sellest, kuidas alaealist tüdrukut, kes oli pärit naaberlinnast, vägistati ja pildistati Steubenville’i keskkooli sportlaste poolt.

The New York Times kirjutas: “Twitteri-postitused, videod ja pildid, mida mõned, kes ööläbi erinevaid pidusid väisasid, postitasid, viitavad sellele, et teadvusetut tüdrukut vägistati mitmeid tunde samal ajal, kui teised vaatasid. On võimalik, et tüdruku peale urineeriti.”

Seni on vägistamises ja inimröövis kahtlustus esitatud kahele jalgipallurile — Trent Maysile ja Ma’lik Richmondile.

Arvatavalt usub Anonymous, et noormeeste kuritegu üritavad kinni mätsida Steubenville’i võimud ja kooliametnikud. Seda seetõttu, et linnas on keskkooli jalgpall kuningaks. Steubenville Big Red on osariigi meistriks tulnud alates 2006. aastast kolmel korral.

Endine Steubenville’i õpilane, kes videos esineb, on väidetava vägistamise õhtul Twitteris säutsunud selliseid kommentaare nagu “õhtu lugu on Nirvana — Rape Me" ja “mõned inimesed väärivad, et nende peale urineeritaks”.

Youtube'i video asub SIIN!

LocalLeaks'i  toimik asub SIIN!