Lavastuses "Alastusest enam" pole tegemist lihtsalt grupi inimestega, vaid millegi enamaga – see on juba kogukond. See on kogukond ühisliikumises. Etenduses paneb muusika inimkehi värisema, üksteise vastu põrkuma, voolama, painduma, väänduma. DJ-na seisab laval koreograaf Doris Uhlich, kelle lavastuse moto on „See on keha pidu: rõõmustagem oma kehalisuse üle“. Lavastus pakub võimaluse vaadelda inimkeha vabana eelarvamustest, valehäbist, ideoloogiast ja stereotüüpsest-konventsionaalsest suhtumisest, mis puudutavad nii alastust kui ka tantsu.

Lavastuse väljatoomist toetavad Tanzquartier Wieni rahvusvaheline tantsu ja etenduskunstide võrgustik INTPA, Austria Riigikantselei ning Austria Euroopa, Integratsiooni ja Välisministeerium.

Sama etendusega lõpetab Vaba Lava oma 2016/2017. hooaja. Lavastusest on rohkem juttu nende kodulehel ja Facebookis.

NB! Laval on veel vabu kohti!

Kel julgust ja soovi, saab etendustel kaasa lüüa. Prooviperiood kestab 4.–7. juunini, etendused toimuvad 7. ja 8. juunil kell 19 ja 9. juunil kell 20. Osalemine on tasustatud ja huviliste kirju ootab Viktor Aspel (viktor@vabalava.ee).

Pärast 9. juuni etendust kutsub Vaba Lava kõiki ka hooaja lõpupeole "IN I OUT", kus DJ-puldis astuvad üles Doris Uhlich ja Boris Kopeinig (Viinist).

Ühekordselt on 9. juunil võimalik näha ka Doris Uhlichi uut soololavastust "Plahvatuslik tantsijanna". Koreograaf Doris Uhlich ning muusik ja DJ Boris Kopeinig uurivad liikumise ja tehnomuusika koosmõjust tekkivat energeetilist potentsiaali ning üritavad jõuda otse läbi teadvuse kihistuste inimese ürgse tuumolemuseni. Tantsupõrandast saab elektromagneetiline väli, kus inimkehad on kui üksteise suhtes võnkuvad laetud osakesed, millest eralduv energia kandub ruumis edasi lainetena.

Kõikide etenduste pääsmeid müüb Piletilevi.

Jaga
Kommentaarid