Järgmisel reedel ja laupäeval, 26.-27. juulil, oodatakse lapsi koos pereliikmetega Viljandi Folgi Maheala põlisvahtrate alla, et valmistada hinnatud kokkade ja hobikokkade juhendamisel maitse- ja nägemismeeli eriliselt erutavaid roogi. Tunde viivad läbi popid Pädaste mõisa restorani peakokk Peeter Pihel ja Vihula mõisa restorani peakokk Toomas Lääts, Rohelise Maja perenaine Kaari Onni, Pereköögi toimetaja Mari-Liis Ilover ja toortoiduaktivist Sille Poola. Loovagentuur AKU, hetke ühtede hinnatuimate graafiliste disainerite Alari Orava, Kaarel Kala ja Uku-Kristjan Küttise isikus, aitab toidu abil avastada geomeetria ilu.

Lisaks tunnipikkustele minikursustele ootab Kahvliahvi kokakool kõiki ka haaravatele toidudisaini-workshopidele. Tunnustatud moeloojate Liisi Eesmaa, Britt Samosoni ja Xenia Joosti taktinõela all valmivad seninägematud söödavad ehted. Arhitektuuribüroo Kaos juhendamisel luuakse aiasaadustest ja külmkapisisust rabav installatsioon „Viljandi 2113“.

Lastele ja heas mõttes lapsemeelsetele pakub Folgil lustlikku tegevust ka Kahvliahvi kokakooli ja Premia koostöös sündinud vahva ettevõtmine Jäätiseloomaaed, mille raames saab Meelejahutaja telgis luua kuulijäätisest vahvaid jäätiseloomi. Tervelt 20 enim laike koguvate teoste autoreid ootab kastitäis lemmikjäätist (hääletamine algab 31. juulil Facebooki-lehel www.facebook.com/eestijaatis).
 
Kokakooli programmiga tasub lähemalt tutvuda ja ägedate auhinnamängudega end kursis hoida Facebooki-küljel www.facebook.com/kahvliahvid. Registreerimine läheb lahti järgmisel esmaspäeval, 22. juulil, kell 12.

Kahvliahvi kokakooli peasponsor on Premia, toetavad ka Selver ning E-Lux Kodutehnika. Lisaks on kokakooli sõpradeks Viljandimaa toiduvõrgustiku OTT (Otse Tootjalt Tarbijale) liitunud väiketalunikud.