Varem on Ülo Tallinnas vabamüürlaste salajase "kikilipsu" ning seosed Lasnamäe kiriku ja Merivälja UFO-majaka vahel paljastanud. Kõike seda on mees teinud hästi valitud ja kalibreeritud pendli abiga. "Ilma korraliku pendlita oleks ma nagu koer tulutult kükitamise kohta otsinud," tõdeb mees.

Nii on vaimugeodeedil tekkinud neli kõige paremat pendliliiki, mis omakorda kõlbavad eraldi erinevate vastuste saamiseks:

Juuksependel

Juuksependel kannab endas erilist jõudu, sest karvad on teatavasti kosmilise teabe antennid. Mulle endale meeldib kasutada moodsate härrade (hipsterite – toim) soenguid, nendest saab tugevaid ja hoolitsetud juukseid. Tallinnas saab selliseid noorsande kätte näiteks Telliskivi söökla ees.

uuksependli otsa oleks hea riputada lamba silmamuna, aga see kipub ruttu enda häid omadusi kaotama. Leidsin hea asenduse – süljega täidetud ping-pongi pall! Teed palli sisse kaks väikest auku täidad tasapisi enda süljega. Kui samal ajal vaatad seebikat „Punased roosid“ või mõnd kodumaist staarisaadet, täitub pall süljega lausa märkamatult!

Sellise pendliga saad häid vastuseid just isikliku elu kohta.

Mündipendel

Mündipendel koosneb euromündist ning telefonijuhtmest. Telefonijuhtmed on tänapäeval kõikjal kasutult ripakil, aga neis peitub suur energia, sest aastaid kestnud inimjutud on sinna palju jõudu salvestanud. Euromünt lisab ahnusemagnetit, sest sellise pendliga saad vastuseid rikkaks saamise kohta!

Mina küsisin mündipendlilt, kas peaksin koristajana tööle minema. Pendel vastas jah! Läksingi ja ennäe, raha on kohe kõvasti rohkem.

Naiste pendel

Naiste pendlit mina muidugi isiklikult kasutanud ei ole, sest see ongi vaid õrnemale soole mõeldud. Nende käes töötab pendel nagu vesiveski ning vastab jube hästi eriti perekondlikele tulevikuküsimustele.

Inimpendel

Inimpendel on kõige võimsam pendel maailmas! Selle ehitamiseks on vaja nööri ja inimest, kes selle küljes ripuks. Loomulikult peab rippujaks olema pendeldaja ise. Kahjuks on paljud rumalad pendlimehed ja –naised end kaelapidi rippuma seadnud. Nii on neil hiljem väga raske saadud tulemusi analüüsida.

Inimpendel annab vastuseid suurtele globaalsetele küsimustele.