EBSi haridus on tugeva teoreetilise tausta, rahvusvahelise haarde ja praktilise suunitluse tõttu hinnatud nii Eestis kui ka mujal maailmas. EBSi campuse muudavad rahvusvaheliseks tudengid ja õppejõud kogu maailmast. Õpingute käigus on võimalus õppida semester või paar vahetusüliõpilasena ühes EBSi partnerülikoolidest, mida on praegu üle 70.

Rahvusvaheline ärijuhtimine


Rahvusvahelise ärijuhtimise õppekava annab põhiteadmised majandusest ja ärijuhtimisest töötamaks rahvusvahelises ettevõttes või avalikus sektoris ning võimaluse spetsialiseeruda kitsamalt, et saada rahandus-, turundus- või teenusejuhtimise spetsialistiks. Seda programmi on võimalik läbida nii eesti- kui ka inglise keeles.

Vaata lähemalt SIIT!

Võõrkeeled ja ärikorraldus

Võõrkeelte ja ärikorralduse ingliskeelne õppekava on suurepärane kombinatsioon keeleõppest ja ärijuhtimisest. Ärimaailmas vajalikest teadmistest keskenduvad tudengid rahvusvahelise ärisuhtluse, asjaajamise, organiseerimise ning projektijuhtimise oskuste omandamisele. Lisaks sellele on võimalik korraga õppida intensiivselt kolme võõrkeelt. Valikmooduleist saab valida turunduse ja kommunikatsiooni ning teenuse disaini ja –juhtimise vahel.

Vaata lähemalt SIIT!

Ettevõtlus ja ärijuhtimine

Ettevõtluse ja ärijuhtimise õppekavale on oodatud ettevõtlikud noored, kelle unistuseks on luua oma ettevõte. Lisaks üldistele majandus- ja juhtimisteadmistele saavad tudengid reaalse kogemuse ettevõtte alustamisest ja selle arendamisest. Spetsialiseerumised tehnoloogiaettevõtluse, loomeettevõtluse või müügi suunale. Õhtu- ja kaugõppesse on oodatud ka juba tegutsevad ettevõtjad, kes soovivad oma äri viia uuele tasemele.

Vaata lähemalt SIIT!

Jaga
Kommentaarid