"Räämas seinad ja sodimine on probleemiks ettevõtjatele ja möödakäijatele, kuid samuti rikub linnapilti turistide ja väliskülaliste jaoks," teatavad korraldajad, kutsudes täna kell 16 algavale aktsioonile kampa ka huviliste abikäsi.

Aktsioon "Räämas seinad kunsti alla" soojenduseks homsele tänavakunstivõistlusele Street Art Jam, kuhu saabuvad osalema graffitimeistrid ka Lätist ja Venemaalt.

Eilseks sai värviga kaetud juba 175 ruutmeetrit seinapinda ning täna kaetakse Telliskivi Loomelinnakus ka teine sein, kus hakkavad homme Street Art Jam võistluses 350 värvipurgiga oma oskuseid proovile panema Eesti parimad graffitimeistrid ning tunnustatud meeskonnad KIWIE Lätist ja TAD Venemaalt.

Põnevust jätkub ka homseks. Telliskivi Loomelinnakus on võimalus olla oma silmaga tunnistajaks erinevatest riikidest pärit kunstnike kätetööle, mis kõik valmib ühe päeva jooksul. Parimate visandite hulgast välja valitud kunstnike meeskonnad teevad koostööd, et luua koos üks suur kombineeritud seinapilt. Lisaks on huviliste tarvis üles pandud ajutine alussein, millele on võimalik kunstniku juhendamisel ka ise joonistada proovida.

Projekti "Räämas seinad kunsti alla" ja tänavakunstivõistluse Street Art Jam kohta leiab rohkem infot JJ-Street Baltic Sessioni Facebookist ja kodulehelt.

Võitjaid tunnustatakse 20.oktoobril Nokia Kontserdimajas.