"Minu eesmärgiks oli tudengeid inspireerida ja julgustada mõtlema väljaspool selle maailma piire. Ma soovisin, et nad hullaksid ideedega ja katsetaksid materjalidega ning ehitaksid objekte, millel pole praktilise maailmaga midagi pistmist. See on noorte moeloojate kiire spurt utoopiasse vahetult enne praktilise moedisaini maailma sukeldumist," selgitab Liisi Eesmaa ülesande püstitust.

Näitus "Ebamaine" on post-apokalüptiline maailm, kus kohtuvad eksperimentaalsed materjalid, tumedad fantaasiad, sõjakad vormid, küber-punk ja igatsus kosmose ning igavese elu järele. 12 EKA moetudengit ja 2 intesiivset nädalat koolimajas, unetuna sadade meetrite plastiktorude- ja jäätmete vahel vääneldes, sündis robustsest ja jonnakast algmaterjalist läbi metamorfoosi voolujooneline ja utoopiline moelooming, mis kombib piire ja väänab standardeid.

Liisi Eesmaa kursus on jätk moedisaini osakonna vormikatsetuste seerias, kus tudengitel on võimalus sirutada oma fantaasia piire ebatraditsioonilistes materjalides. Varasemalt on Marit Ilisoni juhendamisel toimunud ideevormi kursused nii puidu, paberi, taaskasutustekstiili jm materjalidega. "Ebamaine" on juba teine moedisaini eksperimentaalvormi näitus Teletornis.

"Ebamaise" vormide autorid: Karolina Janulevičiūtė, Mari-Ly Kapp, Kertu Kivisik, Kaia Kuusmann, Renata Lensment, Sandra Luks, Sirli Pohlak, Pamela Põld, Kerttu Reinmaa, Eliise Saar, Elisabetta Silvestri ja Aleksandra Tšusovljanova. Graafilise disaini autor on Johanna Ruukholm.