Sügisel esmakordselt alustav MBA (Master of Business Administration) in Digital Society on üks esimestest digiühiskonna juhte koolitavatest magistriprogrammidest maailmas. Õppekava ühendab Eesti ainulaadse digiühiskonna oskusteabe ja õppimiskeskkonna ning EBSi rahvusvaheliselt tunnustatud kogemuse äri ja juhtimishariduse andmisel.

EBSi rahvusvahelise koostöö prorektor ja uue MBA õppekava juht Toomas Danneberg: „Lõime uue õppekava MBA in Digital Society, pannes kokku tugevused, mida Eestil ja EBSil on maailmale pakkuda. Tegime seda ühe olemasoleva õppekava platvormil, võttes sellest just uudse ja kolme aasta jooksul testitud õpikäsitluse. Digitaalses ühiskonnas vajab ärijuhtimine uut ja sobivat lähenemist ning näeme, et harjumuspärased ja nn analoogühiskonnale omased lähenemised ei tööta.”

Uue õppekava õppejõud kaasab EBS nii Eesti kui ka välisturgudelt ja koostöös enam kui 70 partnerülikooliga. Nendest 70st pooled omavad vähemalt ühte maailma tippakrediteeringut ja paljud ka kõiki kolme (AACSB, EQUIS, AMBA). Teiseks tuuakse õppejõududeks ka praktikuid, kellel on väga tugev kogemus ja rahvusvaheline karjäär ning paljudel omandatud doktorikraad, mis teeb neist eriti tasemel õppejõud oma metoodilise käsitlusoskuse poolest (rakendatakse nn team-teaching'u meetodit).

MA kui klassikaline akadeemilise suunitlusega ja kolme spetsialiseerumist pakkuv magistriõppekava jääb EBSi lipulaevaks, kuid ka selles viiakse läbi muudatused. Õpe toimub inglise keeles.

Vaata lähemalt siit.

Jaga
Kommentaarid