Seiklus seisneb selles, et meeskonnad viiakse alguspunktidesse, milleks on sel aastal Barcelona, Florence, Berliin, Edinburgh ja Praha. Alguspunktides loovutavad nad oma raha ja telefonid ning saavad vastu 24 purki Red Bulli, mida tuleb neil edaspidi valuutana kasutada, et jõuda neile ettemääratud lõpp-punkti. Läbida tuleb kuus punkti erinevates Euroopa paikades, enne kui suundutakse finišisse, mis asub Pariisis.

Alates 12. aprillist saab tiimide käekäiku jälgida Red Bull TV-s, mis toob vaatajateni nädala pikkuse võistluse meeleolukaimad hetked.

Tutvu tiimidega!

Silverwhite
Tiim Tallinna Ülikoolist, kes seab kõrgeid eesmärke ja keskendub nende saavutamisele võimalikul parimal moel. Rain ja Henek on mõlemad pikamaajooksjad, kes teavad kuidas ka siis toime tulla, kui oled raskes seisus. Naiseliku külje annab tiimile aga Elina, kes on kui päikesekiir – energiast ei tule kunagi puudust. Triona moodustavad nad terviku ning on valmis elu muutvaks seikluseks.

Feel Alive!
Georg, Siim ja Kaspar on kolm aktiivset Tallinna Tehnikaülikooli kutti, kes on ühiselt ette võtnud nii mõnegi seikluse. Testosterooni täis tiimi liikmed kohtusid ülikoolis ning neid ühendas soov elada elu põnevalt, olgu siis selleks kas kõrgema matemaatika lahendamise vürtsikaks muutmine või mägede tippu ronimine. Lisaks on nende hobiks videote tegemine ning ka esinemiskogemusest ei tule puudust. Nad ei karda takistusi ja on teel tippu.

Allikas: redbull.com