Kui vanalt Sa hakkasid tennist mängima? Miks just tennis?
Tennisega hakkasin tegelema umbes 8 ja poole aastaselt. Tennise juurde sattusin ema kaudu, kes tahtis mind hirmasti kuskile trenni panna ja sinna ma ka jõudsin. Enne seda jõudsin veel jalgpalli ja ujumistrennis käia, kuid need ei meeldinud mulle sugugi nii palju kui tennis.

Kes on Sinu suurimad iidolid?

Mul on mitmeid iidoleid. Suurim iidol on kindlasti maailma üks parimaid sportlasi ja tennisiste, Roger Federer. Eesti sportlastest on minu iidol Andrus Veerpalu. Samuti on minu iidol Ameerika suurärimees Donald Trump.

Kellele teataksid oma võidust või kaotusest kõige esimesena? Miks?
Kui ma mängu lõpetan (olenemata tulemusest), on alati ema see, kellele ma esimesena helistan. Miks? Ma arvan, et see on üsna loogiline, et oma vanematele helistatakse esimese asjana.

Millised on Sinu eesmärgid mida Sa tahaksid saavutada?
Minu unistus on olla elus edukas, omada palju raha, et elus oleksid kõik teed avatud ning et saaksin oma peret hästi üleval hoida. Samuti tahan elu jooksul väga palju reisida ja maailma näha. Üks unistus on omada oma tennisekooli või/ja hotelli kuskil lahedas kohas.

Kas Sa teed seda raha pärast?
Ei tee ja ega ma midagi suurt teeninud veel polegi. Tänu tennisele olen saanud väga palju maailma näha, olen leidnud väga palju uusi sõpru ja tutvusi ning tänu tennisele saan minna nüüd välismaale heasse ülikooli tasuta õppima, mis on uskumatult hea.

Millised on Sinu hobid peale tennise mängimise?
Suurimad hobid on reisimine, muusika, kinos käimine, joonistamine, kirjutamine ja naised. ;)

Kuidas Sa avastasid Noorte hääle?
Kuna loen palju uudiseid ja põhiliselt loengi uudiseid Delfist, siis nägin menüüs kohta Noorte hääl, vaatasin üle ja kirjutasin kohe ka oma esimese artikli. Kui aus olla, siis esimest artiklit toimetus ei avaldanud ja mingiks ajaks jäi mul see asi unarusse aga õnneks leidsin tahtmist uuesti proovida. Õnneks :)

Palju Sa oled Delfilt juba raha teeninud?
Heh, päris palju olen raha teeninud.. kõvasti üle 100 euro juba ;) Lisaks sellele olen võitnud ka kinopileteid ja suurim võidetud asi on siiani telefon. Nii et kõigil on põhjust Noorte häälde kirjutada. Tegelikult ei kirjuta ma kindlasti raha pärast, mulle pigem meeldib oma artikleid üleval näha ja lugeda teiste arvamusi sellest. See on hea tunne.

Kas televiisori võitmine lõpetab Sinu edasised artiklite kirjutamised Noorte Häälde?
Tõsi, kõigest 100 punkti on puudu televiisori võitmisest, kuid see ei lõpeta kindlasti minu kirjutamist Noorte häälde. Hakkan veelgi rohkem kirjutama ;)

Eriku suurimateks saavutusteks võib pidada seda, kui temast sai 2008. aasta parim mängija kuni 16-aastase poiste seas.  Ta on võitnud mitmeid erinevaid võistlusi, sealhulgas on ta ka mitmekordne Eesti noorte meister. Viimane võit oli 2010. aastal, kui ta sai Eesti Juuniorite Mastersil I koha.