EBSis õpib nii bakalaureuse-, magistri- kui ka doktoriõppe tasemel kokku üle 1500 üliõpilase. Õpe toimub eesti või inglise keeles ning lisaks Eesti tudengitele moodustavad üle 30% tudengkonnast välisüliõpilased Soomest, Prantsusmaalt, Itaaliast, Saksamaalt ja mujalt maailmast. Äri õppides tuleb üliõpilastele kasuks rahvusvaheline võrgustik, kellega koos õpitakse ning kellega koos hakatakse ka tulevikus äri tegema.

EBSi bakalaureuseõpe annab lisaks erialastele teadmistele ka praktilised kogemused

Gümnaasiumilõpetajale pakub EBS kolme eriala. Kõik EBSi õppekavad sisaldavad lisaks peamistele õppeainetele ka spetsialiseerumissuundi või väiksemaid valikmooduleid, mille abil saab tudeng põhiteadmisi ka mõnest talle huvi pakkuvast spetsiifilisemast valdkonnast.

Õpingud EBSis annavad lisaks teadmistele ka võimaluse omandada praktilisi kogemusi. Külalislektoritena kutsutakse tihti loengutesse kogenud ettevõtjaid ja oma ala eksperte ning õppemeetoditena on kasutusel grupitööd, juhtumiuuringud ja ettekanded. Väikeettevõtlusega saavad tudengid alustada juba esimesel õppeaastal osaledes õppeaines Tudengiettevõtted. Suurettevõtlusega on võimalik tutvuda läbi simulatsioonimängu Dynama. Kõik EBSi bakalaureuseõppe tudengid läbivad valitud erialal või spetsialiseerumissuunal ka praktika.

Kuigi EBS pakub tasulist äri- ja juhtimisalast kõrgharidust, jagab ülikool igal õppeaastal parimatele ja aktiivsematele üliõpilastele kokku ligi 140 stipendiumit ehk õppemaksusoodustust, mille kogumaht ulatub 70 000 euroni. Igal tudengil on võimalus õppida kuni aasta vahetustudengina ka ühes EBSi 70st partnerülikoolist ning saada väärtuslik väljaspool Eestit õppimise ja elamise kogemus.

Rahvusvaheline ärijuhtimine — inglise ja eesti keeles

Rahvusvahelise ärijuhtimise õppekava on mõeldud majandus- ja ärihuvilistele inimestele, kes soovivad omandada erialaseid teadmisi ja oskusi rahvusvahelises ettevõttes või avalikus sektoris töötamiseks.
Rahvusvahelist ärijuhtimist õpetatakse EBSis päevaõppes ingliskeelsena ja õhtuõppes eestikeelsena. Sellel erialal on kolm spetsialiseerumissuunda: turundus ja kommunikatsioon, teenusmajanduse korraldus ja ettevõtlusrahandus.

Ettevõtlus ja ärijuhtimine — eesti keeles

Ettevõtluse ja ärijuhtimise erialale ootame ettevõtlikke noori, kes soovivad targalt siseneda ärimaailma, luua oma ettevõtet või täiendada olemasolevaid ettevõtlusteadmisi. Lisaks üldistele majandus- ja juhtimisainetele saavad tudengid ka reaalse kogemuse ettevõtte alustamisest ja arendamisest.

Ettevõtluse ja ärijuhtimise erialal saab ennast täiendada lisaks veel ühes kolmest valdkonnast: loomemajandus, müük või tehnoloogiaettevõtlus.

Võõrkeeled ja ärikorraldus — inglise keeles

Võõrkeelte ja ärikorralduse eriala on suurepärane kombinatsioon keeleõppest ja ärijuhtimisest. Eriala sobib neile, kes on huvitatud praktilisest võõrkeelte oskusest — võimalus on õppida 3 võõrkeelt — ning sooviksid teadmisi ka majanduse ja ettevõtluse toimimisest.

Võõrkeelte ja ärikorralduse õppetöö toimub täielikult inglise keeles. Eesti keeles on võimalik valida hotellivastuvõtu ja konverentsikorralduse valikmoodulit, ingliskeelseteks valikmooduliteks on sellel erialal turundus ja kommunikatsioon ning teenusmajanduse korraldus.

Kuidas saada EBSi tudengiks?

EBSi vastuvõtt toimub riigieksamite tulemuste ja vastuvõtuintervjuu põhjal. Nõutavad riigieksamid on emakeele ja inglise keele eksam, rahvusvahelise ärijuhtimise erialale õppijatel ka matemaatika riigieksam.
Õppetööd on võimalik alustada nii septembris kui ka veebruaris. Järgmised vastuvõtuintervjuud EBSis toimuvad jaanuaris, dokumentide vastuvõtt SAISi infosüsteemis toimub kuni 15. jaanuarini. Rohkem infot EBSi sisseastumise kohta vaata www.ebs.ee.

Külasta EBSi 29.-30. novembril kindlasti ka Teeviidal!

Jaga
Kommentaarid