Tänaseks, pärast väikest koosseisumuutust, kuuluvad bändi Indro Hoffman (21) — trummid; Tarvo Schmeimann (20) — kitarr; Argo Vals (19) — kitarr, Jaagup Lepp (21) — bass ja Teet Suurkivi (19) — vokaal.

Teeduga natukene rääkisimegi, mida selline bänd endast kujutab ja mis nad elust mõtlevad.

Tere, kes te olete?
Hei! Meie oleme viis head sõpra, kes koos muusikat teevad. Oleme Evergreen86.

Tahate kindlasti saada superkuulsateks rokkstaarideks? Või juba olete?
Jah, kes meist noortest muusikutest ikka kuulsaks saada ei tahaks. See on olnud ilmselt üks suuri unistusi igale poisile tüdrukule, kes bändi tegema hakkab, nii ka meile! Kuulsad me kindlasti veel ei ole. Ma arvan, et meid teatakse noorte hulgas, kes meie stiilis muusikat kuulavad. Eelmise aasta jookul andsime üle kolmekümne kontserti ja nii mõnigi silmapaar nägi meid laval. Ka raadiotest ja telest on meie nimi võib olla kellelegi kõrva jäänud.

Muusika on elu, jah?
Oo, muidugi! Muusika ju on koguaeg meie ümber. Ints ja Argo ju õppivad muusikat. Kuulame, räägime ja teeme muusikat ju iga päev. Muusika tööl,kodus ja puhkehetkel. Ilma ei kujutaks elu ette. Kahjuks on Eestis aga nii, et noored muusikud end eriti ära ei elata. Seepärast peab käima läbi ka kõrgharidustee ja see segab tsipa meie koostööd ja muusikat elus.

Aga mingi eraelu on ju ka, millega muidu tegelete?
Tarvo õpib filmi ja heli Tallinnas ning on tihti võtteplatsidel. Ta oli helimehe abi ka väga popis noortefilmis “Klass”. Ints õpib Elleris jazz-pop trummi ja tema eraelu on ka muusika, nagu ka Argol, kes Viljandis jazz-pop kitarri õpib. Jax käib tööl ja mina üritan välja valida, mida sügisest ülikooli õppima minna. Koolide ja tööde kõrvalt oleme väga sõpradelembelised. Tähendab, et veedame palju palju aega sõpradega, sest nad on väga olulised meie jaoks.

Hullunud fännid juba kiusavad?
Ei-ei. Kunagi küll mäletan, et saadeti SMSsse ja helistati öösel, aga mitte midagi, mis väga-väga häirinud oleks. Tuleb ju aru saada. Meie fännid ei kiusa meid. Nad pigem toetavad, süstivad positiivsust ja rõõmu meisse. Nad hoolivad meist ja selle eest oleme meeletult tänulikud!

Eri Klasi naine olevat tema suurim fänn. Kas teie kujutate ette, et mõnest fännist võiks saada elukaaslane?
Hahaahaa. Kõik on ju siin elus võimalik. Praegu ei mõtle veel sellele elukaaslase värgile, nii et lähitulevikus, arvan, jääb ära see trikk!

No räägime siis millestki muust — mis riideid te kannate? Aga miks just selliseid?
Kanname täiesti tavalisi riideid, mida poest osta saab. Teksad, rulakossid, kapuutsiga pusad. Kõik, mis on mugav. Funki on peagi oma kollektsiooni väljalaskev riidefirma, kellega meil on koostöö ja õige pea peaks ka üks teine sõbra riidebränd meid toetama hakkama. Juhuu, enam iial ei pea virisema, et mitte midagi pole selga panna!

Kelle moodi te kõige rohkem olla tahaks?
Me võiks olla nagu Fantastiline Nelik, ainult meid on viis. Igaühel erinevad võimed ja me täiendame teineteist nii, et koos oleme veel võimsamad ja paremad. Nagu Power Rangers. Ninjakilpkonnad on ka lahedad! Nad hüppavad saltosid ja värke, mis tuleks meil laval kasuks.

Kas vananev rokkstaar on häbiväärne asi või ei? Näiteks Mick Jagger — no ta ei näe ju eriti kaunis välja oma nahkpükstes. Mõtlete samamoodi kütta?
Kindlasti ei ole häbiväärne. Kõik me ju vananeme. Kui nii saab, siis võiks ju küll kogu aeg kütta. Praegu ei mõtle sellele, kaua muusikat teeme. Ilmselt nii kaua, kui südamest tuleb. Eks vananedes muutuks ka muusikastiil ja välimus. Vaevalt me lühikesete pükste ja T-särgiga viiekümneselt mööda lava ringi hüppame, aga kes teab.

Mis ühe tõelise muusiku ellu kuulub üleüldse?
Sõbrad ja sõprus kindlasti ja ka armastus oma tegevuse vastu. Peod, ilusad naised ja palju raha on ainult plussiks. :D

Ja kui nüüd muusika kõrvale jätta — mis tulevik tooma peaks? Perekond, auto, maja, koer? Või ikka midagi teistsugust ja silmapaistvat?
Eks kunagi oleme meil ikka pered, palju lapsi ja kui hästi läheb, siis ka soe ja turvaline kodu, aga see on nii kauge tulevik, et selle peale ei mõtle praegu. Me pole erilised planeerijad. Vaatame, mis elu pakub. Loodame, et seiklusi ikka jagub!

Ja kunas siis oleks uutel potentsiaalsetel ning juba truudel fännidel võimalik teid näha?
Juba sel reedel, 25. mail, on Tallinnas üritus nimega Nõmme Kevad 2007 ja seal astumegi meie ka üles. Nii et tulge kõik kohale!