Esimene päev on show-päev, mis toimub klubis Tapper.

Seal saab lasta kaunistada oma keha profesionaalsetel augustajatel ja tattoo-meistritel.

Päeva sisustavad teemaga seotud mängud, mille käigus loositakse välja 1500kroonine kinkekaart Tattoo-Centeri poolt.

Toimub ka moeshow, kus tutvustatakse gothic-punk stiili ja õhtul astuvad üles bändid: Evestus, kes teeb ühtlasi ka oma uue plaadi presentatsiooni ning keda toetab tsellokvartett C-Jam, ja juba 1992. aastast tegutsev paljudele tuntud Forgotten Sunrise.

Soomest tuleb esinema Neverdice, kes viljeleb omapärast segu metalist, industriaalist, ebm´ist ja on sekka suutnud segada ka akordionit.


Lisaks bändidele astub esmakordselt Eestis üles ka ekstreem freak tsirkus The Saviours, kes teevad laval sellist showd, mis võib mõne nõrganärvilisema inimese minestamagi panna.

Näha saab nii tuleneelamist kui nõelade ja konksude nahast läbiajamist ning suspensionit.

Kuna suspension on Eestis veel suhteliselt underground, siis ürituse mõte ongi tuua see laiemale publikule vaatamiseks ja proffide käe all järeleproovimiseks.

Nimelt on suspension inimkeha riputamine konksude abil, mis on pandud läbi naha.

Kuidas see välja näeb, vaata videost. Video on tehtud varasemalt koostöös Eesti Ekspressiga ning seda kunsti tutvustavad kaks noort eestlast. Siiski tuleb sellise asjaga olla äärmiselt ettevaatlik ning tegu ei ole asjaga, mida võiks ise kodus järele teha.

Suspensionit saavad ka soovijad teisel päeval klubis Soho Soome piercingu ja bodymodificationi proffi Jussi ja tema tiimi abiga proovida omal nahal.

Suspensionit teevad inimesed mitmetel erinevatel põhjustel.

Mõned saavad sellest adrenaliinilaksu, teised tahavad lihtsalt uusi hirme vallutada. Osa inimesi teeb seda ka spirituaalsetel eesmärkidel, sest nii on hea mediteerida ja kogeda senitundmatuid asju.

Teise päeva üritus on publikule suletud, et rippujad saaksid rahulikult rippuda ja selleks valmistuda.


1. päev

  • 12:00 avanevad uksed

    tattoo, piercing, kehamaaling, riiete, ehete ja bändikraami müük
  • 16:00 moeshow
  • 19:00 Evestus
  • 20:00 Neverdice
  • 21:00 The Saviours
  • 22:00 Forgotten Sunrise

    VÕIDA pääsmed Extreme Weekendile!