Eile vallandus Facebookis nimetatud lehel tõeline sõnasõda. Enamik sõnavõtjaist oli TTV eelarve suurendamise vastu, neile oponeerisid kanali töötajad Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson (pildil).

“Nii kogute oma allikirju ja asju ja mis sellest muutub? Saate lihtsalt end siin välja elada nagu tavaline ja tüüpiline neti kommentaator, kes sõimab kõike ja kõiki — muud ei midagi. Selle asemel, et siin kiunuda nagu kliimaksis eided, tehke midagi. Korraldage kampaania “Annetage raha lasteaedadele”. Ei, seda tee ei tee, sest pole selleks suutelised. Ainult vigisete! Jäägu teile siis seegi meelehea! Ja kui mõnda inimest ajab miski nutma, siis äkki tuleks arsti manu minna!” kirjutas Tomson kõigile TTV vastu olevate inimeste argumentidele vastuseks.

Tänaseks on Albersi blogipostitus, mis kirgi küttis, eemaldatud. “Kustutasin kaks eelnevat postitust, üks rääkis sellest, et mulle ei meeldinud, et Eesti andis Jaapanile 200 000 eurot ja teine sellest, et TTV peaks kinni pandama ja raha lasteaia avariiremondiks antama. Leidsin, et 128 000 eurot on piisav raha remondiks,” kirjutab Albers.

Ta selgitab, et otsustas postitused eemaldada, sest leiab, et pole õige antud teemade juures kommenteerida tema kehakaalu, seksuaalseid eelistusi, endisi töökohti ja muud temaga seonduvat, sest need asjad ei puutuvat teemasse.

Hea lugeja, avalda arvamust, kas TTV peaks lisaeelarvest lasteaedade kasuks otsustama?