Võib kogeda nii avastamis- kui äratundmisrõõmu. Seda võimaldab seinastseina põnev muusikavalik väliskülaliste- ja kohalike suuruste esituses ning viimaste puhul mitmel juhul ka plaadiesitluse kujul.

Käesoleval aastal on HUH kompaktne ja terviklik ning ei ürita formaadi mõttes piire avardada. Kavas on kolm üritust.

Festivali avakontserdil 3.oktoobril kell 21 baaris Juuksur astub lavale elektrooniline ulmeromantikaduo KULGURID (Taavi Laatsit, Aivar Tõnso) albumi “Reisimuusika” esitluskontserdiga.

Samal õhtul jätkub festival Von Krahli teatris HUH’i traditsioonilise klubiõhtuga “1ÖÖ%”, kus baaris valitsevad indierock’i erinevad äärmuslikud ilmingud eesotsas parimas mõttes maniakaalse laivshow poolest tuntud John Mausii (Ariel Pink’s Haunted Graffiti ü ks tuumikliikmetest) ja Montrealis 2005.a tegevust alustanud abikaasade duo Handsome Fursiga, kelle üks liige Dan Boeckner (laul, kitarr) mängib kitarri ja laulab põhikohaga Wolf Parade’is ja teine liige Alexei Perry (klahvpillid, trummimasin) on nime teinud novellikirjanikuna.

Kohalikest esinejatest võib näha Tallinna ja Tartu teadurite psühhedeelse rock’i bändi Kreatiivmootor ja omanäolist instrumentaalkvartetti Rumour is news.

Teatrisaal on elektroonilise klubimuusika päralt. Sealseks kulminatsiooniks on tekno superduo Termulator X esinemine. Tegemist on Monolake’i nime all tuntud Berliinis sündinud Basic Channel koolkonna taustaga sakslase Robert Henke ja Add Noise aliase taha peituva iiri päritolu Jay Aherni koostööprojektiga.

Laupäeval 4.oktoobril toimub “HUH 2008” ehk festivali põhisündmus Mustpeade majas kolmel laval, kus stiilide spekter ulatub klassikalisest muusikast kuni urbanistlike dubstep’i bassisagedusteni. Meeliavardavaid kuulamiselamusi on pakkumas Ukraina päritolu klaverivirtuoos ja innovaatorlik helilooja Lubomyr Melnyk, Inglismaal elav 12-keelelise kitarri kuningas James Blackshaw, eelmisel õhtul klubilaval Termulator X koosseisus rütmitanud Robert Henke oma ülimalt meditatiivsel lainel pulseeriva Layering Buddha projektiga.

Mustpeade majas esitletakse ka kolme kodumaist plaati: kohaliku proge esindustrio Luarvik Luarviku uus album “Enigma variatsioonid”, Lõuna-Eesti trubaduuri Kago kolmas kauamängiv “Mospkassi maja” ning hingesügavustesse ja -avarustesse pilku heitva Eva Mitreikina debüütplaat.

Öise elektroonilise rütmimuusikasektsiooni põhiesinejateks on kaks olulist piire ületavat dubstep’iinnovaatorit Inglismaalt, Bristolist: Bass Clef Perverelist.

Ka astuvad Mustpeade majas Kirtana Rasa, elektrooniline unenäomaailmatrio Muschraum, Algorütmid ja Raul Saaremets ning Aivar Tõnso.

Pileteid saab osta 3. oktoobril baaris Juuksur kohapealt hinnaga 50 krooni.

3. oktoobri üritus 1ÖÖ% eelmüügist 125 ja kohapealt 150. 4. oktoobri “HUH 2008” eelmüügist 150 ja kohapealt 200 krooni. Piletid müügil Piletilevis.