"Onu postiljon, kas te saaks selle kaardi minu isa sünnipäeva puhul taevasse viia," kirjutas poiss.

Sündmused võtsid üllatava pöörde pärast seda, kui postiteenistus vastas poisi kirjale ja kinnitas, et kiri on isale edasi antud.

"Armas Jase, teie kirja saajale toimetades ilmnesid mõned probleemid. Ma tahtsin kasutada seda võimalust ja öelda sulle, et me suutsime tõesti su kirja taevasse kohale viia. See oli väga raske väljakutse, me pidime vältima tähti ja teisi galaktilisi objekte."

"Kuid, olge kindlad, teie tähtis saadetis on edastatud. Briti kuningliku postiteenistuse prioriteediks on klientide saadetiste turvaline edastamine. Ma tean, kui tähtis on sulle sinu kiri. Ma teen jätkuvalt kõik endast oleneva, et see turvaliselt taevasse kohale jõukas," seisis kirjas postiteenistuse vastuses.

Jase’i ema Teri oli postiteenistuse südamlikust vastusest väga liigutatud ja otsustas enda lugu jagada sotsiaalmeedias.

"Paar nädalat tagasi kirjutas mu 7-aastane poeg kaardi enda isale taevas ja täna sain ma armsa vastuse postiljonilt," alustab ema.

"Ma ei suuda isegi seda sõnadesse panna, kui emotsionaalne poeg on, kuna isa sai tema kaardi kätte. Te ei pidanud seda tegema, te oleks võinud seda kaarti lihtsalt ignoreerida. Aga see, mida te ühe väikse poisi heaks tegite, kellega te kunagi kohtunud pole, on äärmiselt südamlik."

"Briti kuninglik postiteenistus just taastas minu usu inimkonda. Aitäh teile, me oleme väga tänulikud. Aitäh veelkord ja häid jõule.