Tunnistaja sõnas, et naine oli ostnud lennule New Yorgist Bostonisse lisakoha, kuid väravas olnud töötaja võttis selle naiselt mingil põhjusel ära. Seega ei jäänud tal midagi muud üle, kui kahte last korraga süles hoida.

Kui naine lennukisse istus, siis tuli tema juurde lennuteenindaja ja sõnas, et ta ei tohi kahte last korraga süles hoida. Pealtnägija sõnas, et peagi pakkus üks naine emale oma abi, hoides terve lennu vältel ühte beebit enda süles.

Blogija Mackenzie Murphy nägi olukorda pealt ja kirjutas sellest sotsiaalmeediasse postituse. Naise sõnul oli võõra isetu tegu nõnda kaunis, et see taastas tema usu inimeste headusesse. Lugu on sotsiaalmeedias väga populaarne, seda on jagatud peaaegu 100 000 korda.

Naise sõnul on loo moraal see, et me peaksime aitama abivajajaid ja rohkem hädas inimesi märkama.

"See lend pidi kestma ainult 45 minutit, kuid me ei saanud kaks ja pool tundi õhku tõusta," meenutas blogija seda, et lend venis oodatust oluliselt pikemaks.

Beebi sülle võtnud naine oli lapsele laule laulnud ja teda lohutanud, alguses emast lahutamise tõttu nutune laps oli peagi maha rahunenud ja terve ülejäänud aja maganud.

Blogija Mackenzie Murphy