1. Adele (25)

Kahtlemata laulab Adele nagu keegi, kes on kogenud ühe eluaja jagu südamevalu. Ja siis veel see soeng ja jumestus, mis loovad mulje nagu ta oleks pärit teisest ajastust. Tegelikult on Grammy ja Osacari omanik ning noor ema kõigest 25-aastane.

2. Jennifer Lawrence (23)

Jennifer Lawrence on hetkel Hollywoodis kuumim sõna. "Näljamängude" nägu, mitmekordne akadeemia auhinna nominent, millest ühel korral ta võitis. Tundub, et selline karjäär eeldaks, et tegu on 30ndates naisterahvaga, kuid neiu on alles 23-aastane.

3. Eminem (40)

Marshall Mathers III on abiellunud ja lahutanud kahel korral. Seda kõike ühe ja sama naisega, kelleks on tema keskkooliaegne kallim Kim. Viimane on ka kangelanna paljudes räppari lugudes. Nende tütar Hailie on 17-aastane, kuid sellest hoolimata on raske uskuda, et Eminem on 40-aastane.

4) Taylor Swift (23)

Me oleme Swifti poistemuresid juba päris pikka aega kuulama pidanud. Peale selle on tema tänased sirged juuksed palju huvitavamad kui armsad lokid, mida ta kunagi eelistas. Võiks arvata, et tegu on juba vähemalt 30-aastase naisega, kuid tegelikult on lauljannal vanust vaid 23 aastat.

5) Justin Bieber (19)

Laulev sensatsioon, kes on 19-aastane on alati tundunud nagu 14-aastane.

6. Cindy Crawford (47)

Nii mõnedki asjatundjad arvavad, et see supermodell näeb täna välja parem kui 20 aasta eest. Crawford on 47-aastane.

7) Miley Cyrus (20)

Arvestades pilte ja videoid, mis me viimasel ajal sellest kunagisest laps-staarist näinud oleme, siis ei julgeks öelda, et ta äsja lapseeast välja on tulnud. Miley on 20-aastane.

8) Jared Leto (41)

Näitleja ja ansambli 30 Seconds to Mars laulja näeb välja nagu 20-ndates rokkar ja on endiselt vähemalt sama vanade tüdrukute unistus. Tegelikult on mees aga 41-aastane.

Allikas: babble.com