Pildi allservas on näha väikest tüdrukut, kes istub klassiruumis ja mõtleb ilusast värvilisest maailmast. "Idee on selles, et inimese mõttemaailm on väga suur. Too neiu mitte ainult ei unista parematest asjadest, vaid mullis on välja toodud ka kõik muud asjad mis inimese peas üldse on.. nagu alateadvuses mõtleme ja teame palju rohkem, et me ei pea mõtlema konkreetselt millegi peale et teada et see on seal!" räägib Triinu Paomets Publikule.

"Elades siis tänapäeva maailmas mis on üksluine ja hall ja pealiskaudne, kus niivõrd palju halba eksisteerib, unistab too neiu paremast maailmast mis on värviline ja tore," seletab Triinu.

Pildi joonistamist alustas Triinu Taanis olles, kus lootis endale sirgeldamisega tegevust leida, kuid sellest arenes välja midagi palju suuremat! Pilt koosneb 36st A3'st ja on suuruses 177 x 252 cm. Valmis sai kunstiteos 13. september ja Triinu alustas sellega täpselt 13 kuud tagasi.

"Suur pilt koosneb kolmest erinevast pildist. Esimene on "Map to Paradise" mis on A1, teine "The World," kus on 16 A3'e ja viimane, mis ma valmis just sain, sellele pole ma veel kindlat pealkirja välja mõelnud, aga ma arvan, et sobivaim on "Dreams".

Kindlasti tahab Triinu ka oma pilti rahvale näidata ning otsib galeriid, kes seda näidata tahaks. Samuti müüb Triinu oma piltide suuri koopiaid paksemal papil. Kellel huvi, võite pöörduda Triinu enda poole: triinu.paomets@gmail.com

Vaata galeriid:

Hea lugeja, anna teada, kas sina sooviksid sellist uhket pilti enda seinale?