Umbes viis kuud pärast kaheksajalg Pauli  meie hulgast lahkumist  nägi ilmavalgust väike liivahiir Neeme. Neeme evis juba alguses uuest omanikust oluliselt rohkem infot. Nimelt arvas omanik, et tegu on isase hiirega ning võttis talle kaaslaseks teise hiire Riho.
Neeme teadis juba siis, et on hoopis emane ja otsustas seda ka omanikule tõestada. Nii sünnitaski Neeme keset palavamat suvist kuumalainet seitse armast hiirepoega. Hämmeldunud omanikul ei jäänud muud üle kui Neemele lisanimi Anu panna.

Olles võitnud omaniku suurema tähelepanu, näitas Neeme-Anu üles veelgi hämmastavamaid võimeid! Ta aimas ette kuupäevad, millal omanik pikemaks ajaks ära läheb ning hakkas seda päev varem ennetama parimate toidupalade (päevalilleseemned) matmisega.

Puurist välja võetud hiir kippus omaniku käes ringi tuhnima ning ei suutnud kuidagi oma uudishimu ohjeldada. Ühel päeval jäi aga Neeme-Anu rahulikuks. Kokkusattumus või mitte, kuid ta jäi jälgima televiisorit, kust jooksid parajasti spordiuudised!

Nüüd on Neeme-Anul ees otsustav ennustamine. Juba neljapäeval selgitab ta välja, kes jääb ajaloolisel Eesti-Iirimaa mängus peale!
Loe juba homme, milliseid võimeid Neeme-Anul veel on!

FOTOD:

Meenutuseks, et eelmise aasta jalgpalli MM-il kaheksa mängu võitja õigesti ennustanud kaheksajalg Paul sai endale lõpuks autasuks isikliku MM-i karika koopia.
Saksamaal Oberhausenis asuva akvaariumi elanik Paul ennustas õigesti kõigi Saksamaa mängude tulemused, lisaks pani ta täppi ka finaali võitja.
Oktoobri lõpus siit ilmast lahkunud Paul saab ka pühamu. "Umbes 1,8 meetri kõrgune skulptuur kujutab Pauli jalgpallil, mille keskel on kuldne urn tema tuhaga," ütles keskuse esindaja Tanja Munzig.