"Missis Planet 2015" finaalis osalesid erinevate kontinentide abielus naised, kes pidid väljendama ennast mitmest küljest - intervjuu rahvusvahelise züriiga, kuhu kuulus ka modell Ireni Erbi, fotoportfoolio esitlemine, talendivoor, "Sea Planet" art-kostüümide moeshow ning iga iludusvõistluse traditsioonilised voorud - rahvusriiete voor ja õhtukleidivoor. Talendivoorus laulis Julia loo nimega «Fly me to the moon», mis oli pühendatud tema väikesele tütrele.

Vaatamata kiirele graafikule, jõudsid finalistid tutvuda Bulgaaria kultuuri ja loodusega, sõita jahiga merel, jalutada vanalinnas, külastada Sozopoli linnavalitsust, osaleda pildistamistel ja kokteiliõhtutel.

Suurepärane inglise keele oskus, etiketi tundmine, võlu ja mõistlikkus, catwalk'i ja poseerimise oskused, mida Julia jõudis omandada «Missis Estonia 2015» ettevalmistuse programmi jooksul ning muidugi kena välimus ei jäänud rahvusvahelisel züüril märkamata - peale "Missis Planet 2015" esimese leedi krooni pälvis Julia ka "Missis Top Model" tiitli. «Missis Planet 2015» võitjaks sai Ukraina esindaja Olena Maniakova.

Julia ei peatu selliste saavutustega ning valmistab juba ette esindada Baltimaid «Missis Europe 2015» võistlustel, mis toimub sügisel Kanaari saartel. Kõik abielus ja lahutatud naised vanuses 21-35, kes arvavad, et on samuti väärt esindama meie riiki rahvusvahelisel laval, võivad anda märku e-mailile missis@destaterepublic.com - parimad kandidaadid kohtuvad järgmises kohalikus finaalis "Missis Estonia 2016".