„Martini Porsche läks seekord küll Ukrainasse, kuid saadud elamused ja kogemused olid lihtsalt erakordsed. Ma ei osanud midagi sellist lihtsalt uneski ette näha: käia Monza ringrajal, sõita ise vormeliautoga ning kihutada legendaarse Top Gear´i Stigi kõrval F1 kiirusel! Sõnadest jääb selle kõige kirjeldamiseks puudu!“ ütles Martini auhinnamängu finalist Kerli Talkis.

Esimese ülesandena tuli kõikidel finalistidel luua kolmest pildist koosnev fotolugu Milanost, Martinist ja Martini Racing’ust, millele järgnesid mitmed reaktsiooni ja kiirust nõudvad ülesanded nagu sõit F1 simulaatoril. Võistluse kulminatsiooniks kujunes sõit võidusõidulegendi Ben Collinsi kõrvalistmel, kus ligi 270 kilomeetrise tunnikiirusega kihutavas autos tuli salvestada žüriid veenev ning meeldejääv video. Lisaks närvekõditavale võistlusele ootas Kerlit Milanos ja Monzas glamuurne vastuvõtt ning Pessiones oli tal eksklusiivne võimalus külastada Martini tehast.

„Konkursil osalemine oli minu elukaaslase idee ning me lootsime võita Martini drooni. Meie osalemine Martini võistlusel kujunes aga kordades paremaks ja võimsamaks — tõeliseks kogu elu elamuseks,“ ütles Martini auhinnamängu finalist Kerli Talkis.

Kõik finalistid pidid lahendama mitu üllatusülesannet, mille käigus selgitati välja legendaarsete võidusõidutriipudega Porsche 911 õnnelik omanik. Finaali jõudis vaid 17 osalejat kaheksast riigist. Finalistide sooritusi oli kutsutud hindama kolmeliikmeline žürii, kuhu kuulus võidusõitja ja Top Gearist Stigina tuntud Ben Collins, Iisraelist pärit modell Bar Refaeli ning eelmise aasta võitja grusiinlanna Sophie Salukvadze.

Martini on 1863. aastal Itaalias asutatud kõrgekvaliteediliste veinide, vahuveinide ja vermutite tootja, kes kuulub Bacardi gruppi. Martini ja Bacardi esindaja Eestis on AS Liviko.