Parima ettevõtluse edendaja ja parima sotsiaalselt vastutustundliku algatuse tiitleid pälvinud programm ja konkurss alustab oma neljandat hooaega Põhja-Eestis. 7 kuu jooksul saavad 600 ENTRUMis osalevat koolinoort praktilisi teadmisi ja kogemusi oma ideede elluviimiseks.

Avasessioonile on registreerunud kooliõpilased Tallinna, Harju-, Järva-, Lääne- ja Raplamaa koolidest. Ürituse eesmärk on julgustada noori oma unistusi ettevõtlikkusideedeks vormima.

Noortele on avasessioonil eeskujuks ENTRUMi patroonid: muusik Tanel Padar, restoraniomanik Anni Arro, tudengisatelliidi juhendaja Mart Noorma, tippsportlane Nikolai Novosjolov ja moekunstnik Liina Stein.

ENTRUM programm kulmineerub ettevõtlikkusideede konkursiga, mille tulemuste alusel annab Eesti Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves tuleva aasta maikuus üle tiitli „Eesti Ettevõtlikumad Noored 2014“ parima teostusega idee autoritele.

14:00 - ENTRUM neljanda hooaja pidulik avamine. Noori inspireerivad Sandor Liive, Tanel Padar, Anni Arro, Mart Noorma ja Nikolai Novosjolov
15:10 - Ideede genereerimise töötuba, I osa
17:00 - TERE energiapaus
17:30 - Ideede genereerimise töötuba, II osa
19:00 - pidulik tordilõikamine

Vaata otse, mis toimub Nokia Kontserdimajas!