3. jaanuaril sai alguse kolmepäevane missikooli laager, kus lisaks tantsu- ja kõnnitundidele kohtusid neiud näiteks terapeut Merliis Sulgiga, teleajakirjanik Robert Kõrvitsaga, Invidia promo- ja modelliagantuuri ühe vedaja Laura Kõrgemäega ja Miss Estonia 2011 Madli Vilsarega. Kohtumised olid korraldatud missikonkurssit silmas pidades, et osalejate silmaringi ja teadmisi ühes või teises valdkonnas avardada.

Laagrile järgnes pildistamine Tallinnas Tradehouse Koolituskeskuses, kus missikandidaadid said kauni jumestuse ning sätitud soengud. Kuna Tradehouse Koolituskeskuses on olemas ka fotostuudio, siis ei pidanud neiud pildistamiseks kaugele minema ja ka jumestajad olid terve päeva vältel kogu aeg läheduses, et vajadusel parandusi teha.

Sellel aastal kandsid missikandidaadid portreefotode tegemisel STREETWEAR by kirju kõrvarõngaid ja nö moefoto pildistamisel Leleen Design rõivaid. Kandidaate pildistasid noored ja andekad fotograafid Kerli Jaago ja Mikk Kask, kes kutsuvad endid Fotoraadiks. Olenemata sellest, et tööpäev kestis 9 tundi, püsis õhkkond pildistamisel vaba ja lõbus ning kõigi näod olid päeva lõppedes rahulolevad.