Enne pidu uudistas Delfi fotograaf oravapartei peo toimumispaiga, Nokia kontserdimaja ümbruses ning nägi seal Metsatölli bussi. Kontserdimaja treppidel oli aga prooviks püsti tulevärk. Siblimine ja ettevalmistused käisid täies hoos - sisse kantanti lilli, põrandaharju ning käterätikuid.

Üritusel on oodata erakordset vaatemängu, Eesti tippartiste, eriefekte ja valgusetendust.

Peol astub õhtujuhina üles Mart Mikk ning tema kõrval laulja Hanna-Liina Võsa. Samuti on kuluaarides sahistatud, et üritusel esineb tuntud Eesti meeslaulja ning mitmed tuntud bändid, kelle palvel on pressil keelatud peole siseneda. 

Algselt pidi pidu juhtima ERRi ajakirjanik Marko Reikop, ent tema esinemine erakonna üritusel tõi kaasa vastakaid hinnanguid. Näiteks ütles ERR-i eetikanõunik Tarmu Tammerk, et sellisel poliitilisel üritusel osalemine sõltub ajakirjaniku enda väärtushinnangutest.

Vaata, kuidas valmistuti peoks ning kae, kes läksid läbi tulest ja veest:

Üritus algas kell 19. Kella 17 paiku jäädvustati peoks valmistumas Peeter Oja, Rohke Debelakki, Hanna-Liina Võsa ja Metsatöllu trummarit Marko Atsot. Eesti peaminister ja Reformierakonna esimees Andrus Ansip saabus Nokia kontserdimajja tagaukse kaudu 17:40.