SIMPLE SESSION 2018 TREILER:
VÕISTLUSPARGI ANIMATSIOON:
Saku Suurhalli kerkib võistluste ajaks hiigelsuur ja unikaalne ühekordne võistluspark, kus hakkavad mõõtu võtma nii maailma parimad BMX-ratturid kui ka rulatajad - trikiratturid võistlevad eraldi pargi- ja tänavastiilis, rulas võistlevad eri stiili harrastajad ühes kategoorias.

Väljak ühendab tavaliselt väga erinevatel obstaaklitel ja linnamaastikel harrastatavate võistlusalade jaoks vajalikud nüansid üheks suurejooneliseks vaatemänguplatsiks. Parki hakatakse Saku Suurhalli rajama umbes nädal aega enne võistlusi, kuid pargi aktiivsed ehitustööd juba käivad.
Väljaku disaini autoriks on X Games'i, Red Bull Skylines'i, Nike Pro ja teiste maailma tippvõistluste number üks pargidisainer Nate Wessel, kes disainib Simple Sessionile võistlusväljakuid juba 12 aastat.

Päev pärast võistlusi, 5. jaanuaril, on Simple Sessioni võistluspark esmakordselt üle aastate avatud ka kõikidele kohalikele harrastajatele.

Simple Sessioni võistlustest võtab tänavu osa ligikaudu 160 rulatajat ning BMX-ratturit enam kui 30 riigist, nende seas kõik tänavused ekstreemimaailma nimekaima võistluse, X-Mängude kuldmedalite võitjad. Võistlused leiavad sel aastal esmakordselt aset kahe aasta pärast toimuvate olümpiamängude tähe all - Simple Sessionil esindatud alad on ametlikult lisatud Tokyo 2020 programmi.

Simple Sessioni tarbeks Saku Suurhalli rajataval hiiglaslikul võistlusväljakul toimuvad tulised vaatemängud lööb lahti laupäev, 3. veebruar, mil terve päeva jooksul toimuvad Saku Suurhallis nii rula- kui ka BMXi kvalifikatsioonid ning sõitmas näeb kõiki võistlusele pääsenud Eesti sportlasi. Pühapäeval, 4. veebruaril vallutavad pargi juba sõelale jäänud võistlejaid, kelle osalusel kulmineerub Simple Session võimsate finaalidega, millele paneb punkti auhinnatseremoonia.
Enne finaale näeb pühapäeva hommikul Simple Sessioni väljakul ka Eesti pealekasvava põlvkonna meelisala ehk tõukerataste demonstratsioonsõite - oma parimaid oskusi tulevad Tallinna demonstreerima ülimenuka tänavaspordiala absoluutsed parimad.