Courtney Stodden, kes sai kuulsaks, abielludes kõigest 16-aastasena 50-aastase näitleja Doug Huchinsoniga, alustas lahutusprotsessi selle aasta alguses. Tänaseks 23-aastane kaunitar on teinud läbi totaalse muutumise, plaatinablondid juuksed on nüüd punased, naine otsustas isegi oma nime ära vahetada.

"Ma sain väga noorelt kuulsaks, sellega toime tulemiseks tegin ma endast karakteri – see oli nagu kostüüm, mida kandsin iga päev. Olles täiesti aus, siis lahutuse ajal vaatasin sügavale oma hinge ja mõistsin, et samamoodi jätkates ei ela ma isegi 27-aastaseks," tõdes naine intervjuus.

Pärast kallimast lahkuminekut on Stodden endiselt sotsiaalmeedias jaganud vallatuid kaadreid ja hoidnud fänne kursis oma edusammudega muusikatööstuses. Selle kuu alguses lasi naine välja ka oma esimese singli "Me Too", mis räägib seksuaalsest ahistamisest.

"Ma panin endast kõik selle laulu sisse. See laul puudutab vaid jäämäe tippu, kui täiesti aus olla. Ilmselgelt on see inspireeritud mu vastuolulisest abielust väga noores eas," tõdes naine.

Märtsis tunnistas Stodden, et talle on hiljuti mitu korda kallale tungitud.

Veebruaris sõnas naine Daily Mailile, et soovib välja saada "bimbo" rollist. "Ma lõin selle karikatuuri, et ennast kaitsta. Ma mängisin seda sellel põhjusel, et inimesed ei saaks teada, kes ma tegelikult olen," tunnistas ta.

Naise muusikalisi püüdlusi on kommenteeritud kui "säästumarketi-Lana Del Rayks", allpool olevast videost saab igaüks ise oma järeldused teha.