Kate on otsustanud oma toitumisharjumusi kajastada ka laubal oleva tätoveeringuga. Ta jagas fotosid oma uuest kehakaunistusest Twitterist ja sai selle eest kohe palju negatiivset tagasisidet. Naine ise enda otsust ei kahetse.

"Paljud inimesed lasevad endale midagi tühist kehale tätoveerida, veganism on minu jaoks väga oluline, ma olen vegan surmani ja ma tahtsin seda tätoveeringut kusagile nähtavasse kohta teha," kirjeldas naine otsuse tagamaid.

"Paljud on kommenteerinud, et mind ei taha keegi enam selle tätoveeringuga tööle võtta. Ma olen endale ise tööd pakkunud alates 18. eluaastast. Pealegi on seda tätoveeringut soengu ja meigiga lihtne peita."

"Muidugi on mu tätoveering pälvinud äärmiselt palju tähelepanu. Ma arvan, et inimesed on ärritatud pigem sõnast "vegan", ma olen sellega juba harjunud."

Kate põhjendas veganiks hakkamist sellega, et tunneb loomade vastu tugevat empaatiat. Palju negatiivseid kommentaare sai ka tätoveerija Jordan McCrea, kes naisele skandaalse teose näole tegi.

"Kuigi ma ise ei ole vegan, siis ma väga austan seda, et Kate võitleb tema jaoks olulise asja eest," vastas kunstnik kriitikale.