„Pidulikul pesul on naiste jaoks kindlasti rohkem aksessuaari staatus. Seda kantakse, et tunda ennast ahvatlevana ja mõnda aimatavat detailikest pisut ka teistega jagada. Väike pitsine vallatus võib muuta hetkega õhulisemaks nii piduliku kleidi kui ka talvise kampsuni,“ rääkis Linette avalike suhete juht Katrin Tibar.

Selle aasta Linette pidulik pesu on pigem temperamentse iseloomuga, mis aitab naistes tuua esile iseteadlikuid ja enesekindlaid jooni. „Näiteks kuldsest täissiidist ja mustast triibulisest pitsist pesu mõjub väga pidulikult ja ahvatlevalt. Samuti mustast siidist foolium-prinditud tähnikestega pesu ning äsja nõelasilmast poodidesse jõudnud üleni mustast pitsist luksuslik pesu,“ toob Kuivonen näiteid. „Kogu see pidulik kollektsioon on inspireeritud eelmise sajandi 20-30ndate stiilist, kui naiselikkus peitus julguses nautida elu. See pesukollektsioon võlub pigem peene maitsega ja isikupärase iseloomuga kui nukulike pitside-satsidega,“ sõnas Kuivonen.

Veelgi kuumemat iseloomu näitavad Flamenco-stiilist kantud pesud, mis võluvad üdini naiseliku, isegi pisut dramaatilise välimusega. Selle stiili näidetena võiks tuua mustal taustal pisikeste erksate roosidega pesu, samuti volangidega mustast siidist üliromantilise hommikumantli, mis on samuti värskelt valminud,“ rääkis Kuivonen.

Ja loomulikult rokib sellel talvel ka punane pesu, mis on vastukaaluks naiselikule stiilile hoopis pungiliku, tütarlapseliku välimusega. Tõelist jõulumeeleolu õhkub nii Linette pungilikust punaseruudulisest kontrastse musta pitsiga ääristatud pesust kui ka õhulisest punasest pitspesust.

Vaata Linette jõulupesugaleriid SIIT

Loe lisaks: