"Ilma muusikata poleks Rocky Balboa edu olnud kunagi võimalik. Nüüd peab muusika hoolt selle eest, et Rocky elab edasi," ütles Sylvester Stallone Hamburgis TUI operetimajas toimunud muusikali „Rocky“ esietendusel.

Rocky-esitaja oli tulnud isiklikult hansalinna kaema muusikali esmaesitust. Stage Entertainmenti produktsioon põhineb kuulsal poksifilmil “Rocky”, mis tuli kinodesse aastal 1976, võitis kolm Oscarit ning tegi Stallone'ist maailmakuulsa näitleja. Muidugi on ka muusikal kasvanud nüüdseks 66-aastase Hollywoodi-tähe südamesse: “See muusikaetendus ei ole lihtsalt uuesti filmitud film, vaid täiesti omaette suurepärane armastuslugu, mis liigutab vaatajaid,” ütles Stallone.

Rocky ja Adrian võlusid nii publikut kui ka saksa kriitikuid. Isegi muusikali kaasprodutsent, raskekaalu poksi maailmameister Vladimir Klitško tunnistas üllatades: “Rockyl on nüüd suur probleem, sest ma olen armunud Adriani."

Rockyt mängib Hamburgis Drew Sarich ja tema suurt armastust Adriani Wietske van Tongeren. 

Selle aasta lõpuni on kõik muusikali piletid juba välja müüdud, teater plaanib jõulupühade ajaks ka lisaetendusi. Etenduse lavastus läks maksma 15 miljonit eurot. Kuid kuna statistika kohaselt ostavad operetifännid aastas pileteid 500 miljoni euro eest, võivad ka “Rocky” produtsendid loota korraliku rahasaju peale.

Muusikali produtseerinud Stage Entertainment on varasemalt lavale toonud ka "Lõvikuninga" ja "Tarsani" muusikalid.

Vaata pilte esietenduselt ja punaselt vaibalt: