Külalisi võõrustasid Facundo L. Bacardi (Bacardi Limited esimees ja Bacardi asutaja Don Facundo Bacardí Massó järeltulija), ning Ed Shirely (Bacardi Limited president ja tegevdirektor). Meelelahutusliku poole eest hoolitsesid rahvusvaheliselt tuntud ja populaarsed Lily Allen, Chilly Gonzales, DJ Mark Ronson ja Orchestra Italiana Del Cinema.

Kokku oli peol umbes 600 külalist, teise seas ka supermodell ja näitleja Rosie Huntington-Whiteley, kes on mänginud ka filmis "Transformers: Dark of the Moon". Eestist olid peol ka Kroonika peatoimetaja Krista Lensin, Liviko juhatuse esimees Janek Kalvi ja Liviko müügidirektor Ragnar Kits ning ühes VIP-külalistega oli Eestist peole kutsutud ka Martini Facebooki kampaania „Loo oma õnnevalem“ võitja koos kaaslasega.

Sünnipäeva pidu ühendas nii Martini ajaloolised kui ka praegused sümbolid ning tegevused. Muuhulgas said külalised tutvuda Martini võidusõiduautodega –Martini on läbi aegade toetanud sporti, kunsti ja kultuuri, millest kuulsaim on ilmselt Martini racing. Kusjuures Martini on toetanud ka Fordi tehasetiimi, kui Fordi esisõitjaks oli Marko Märtin.

Martini tõi oma särava juubeliaasta puhul turule ka kaks uut valmiskokteili Martini Royale Bianco ja Martini Royale Rosato. Martini Royale kokteilide lansseerimiseks korraldas Martini suurejoonelise talendiotsingu, mille käigus leiti Martinile nii uus mees- kui ka naisstaar. Eestist jõudsid ülemaailmse talendiotsingu finaali Tom-Olaf Urb ja Helen Adamson. Lisaks tõi Martini oma. 150. sünnipäeva puhul turule piiratud koguses erikujundusega vermutid Martini Rosso, Bianco, Extra Dry ja Rosato.