Sydneyst pärit kaunis naine palus võõrastel oma pilte töödelda, et ta nendel ilusam välja näeks. "Nad tegid minust versiooni, mis on nende arust ilus ja tervislik. Ja ma olen tulemuse pärast mures," rääkis naine Daily Mailile.

Lyndi tunnistas, et inimesed kippusid teda piltidel kõhnemaks tegema, kuid muutused ei piirdunud sellega. "Nad isegi eemaldasid mu õlal oleva sünnimärgi ja tegid isegi mu luustiku väiksemaks. Ma olen hea tervise juures naine suuruses 10, kuid minusuguseid naisi ei näe kunagi meedias. Ainult siis, kui on jälle mõni "armasta oma keha" kampaania," tunnistas ta.

"See on hämmastab, kui palju nad mind nendel fotodel kõhnemaks tegid. Ma usun, et nad võtsid mult 10 kuni 20 kilo maha. See käib foto kohta, kus ma roosades bikiinides olen. Ma olen seal ametlikult alakaaluline," tõdeb naine.

Naine tunnistas, et eksperimendi eesmärgiks on näidata tegelikku naise keha, kuna inimesed näevad tihti sotsiaalmeedias väga tugevalt moonutatud inimesi. "Kui me näeme pidevalt fotosid kõhnadest inimestest, kes on Photoshopi abil veel kõhnemaks tehtud, siis on raske inimestel seada endale tervislikke eesmärke."

"Kallid sõbrad, minu kehaehitusel või sünnimärgil ei ole mitte midagi viga. Probleem on selles, et kõik pildid on töödeldud, seega arvatakse, et mõni rasvavolt kõhul on ebatervislik, aga see ei ole nii," kinnitab naine, kes töötab toitumisnõustajana.

"Ma ei ole pluss-suuruses naine. Ma ei ole modell. Ma olen täiesti keskmine ja olen väga hea tervise juures," kinnitas ta.

Austraallaane on ka varem sarnaseid eksperimente sotsiaalmeedias teinud, hiljuti näitas ta fotosid, mida inimesed kipuvad Instagramis jagama, võrdluseks fotod, mida nad kipuvad ära kustutama.

"Mõtle, kui te näeks minusuguseid naisi rohkem meedias. See teeks inimestele lihtsamaks enda keha aktsepteerimise," lisas naine.

"Ma unistan sellest, et järgmine põlvkond elaks paremas maailmas, veetes vähem aega jojo-dieetidele ja et nad oleksid oma kehades õnnelikud," lõpetas ta.