Muhedalt stjuardesside ja stjuuardite juhendamisel õhku tõusnud Moelennuk oli suurepärane üritus. Küsides erinevatelt inimestelt, mida nad üritusest arvavad, leidsid paljud asjaosalised, nagu modellid ja disainerid, et üritus on hästi õnnestunud.

Kuulsin ka mõnda kriitilisemat hinnangut, mis puudutasid lavataguste ruumide sisustust. Mainiti näiteks, et väikestes ruumides puudusid peeglid, meikimisvõimalused ning piisav valgus. Sellegipoolest võib nimetada üritust kindlasti edukaks.

Kolm tüdrukut GAG-st ja Tallinna 21. koolist, kes osalesid üritusel modellidena, kommenteerisid, et Moelennuk ise on väga lahe, aga laval on natuke hirmus käia, kuid sellest tuleb lihtsalt üle saada. Noored tüdrukud jõudsid järeldusele, et kui hirmust üle saada ja ühe korra laval ära käia, siis võib juba veel minna. Tüdrukud kandsid rõivaid Lisa Mai Lindbergi "Mademoiselle" ning Anne Marie Zvirik "La Croix" kollektsioonidest.

Veel üks GAG-st Moelennukil modellina osalenud Frida Jõe ja Kadri Ann Rebase kollektsiooni "Un bouton de rose" rõivaid kandev tüdruk kiitis üritust samuti, leides, et kõik on äge ja positiivne. Nagu ka teisedki, ütles neiu, et üritus peaks kindlasti tulevikus korduma. Kui küsida, milline kollektsioon talle enim meeldis, vastab tüdruk naerdes, et ikka enda oma.

Kuigi mõnele võis tunduda miinusena, et üritusel jäi istekohti rahvamassi jaoks natukene väheks, tundub üldsusele, et see on vaid positiivne, sest järelikult ületas huvi Moelennuki vastu igasuguse korraldajate lootuse.

Võitjad:
1. koht gümnaasiumi kategoorias - Lisa Mai Lindberg "Mademoiselle"
2. koht põhikooli kategoorias - Ann Kristiin Entson "Miss Blanche"
Publikulemmik - Ann Kristiin Entson "Miss Blanche"
Ajakirja MOOD eriauhind - Anna-Helena Saarso ja Liis Gross "Iida"

Lisatud fotogaleriid:

Rohkem pilte SIIT!