25-aastane naine on viimase nelja aasta jooksul lasknud enda tagumikku kirurgiliselt suurendada lausa kolmel korral. Natasha õgib metsikult rasvast toitu, kõik selle nimel, et tema keha kataks rohkem rasva, mida omakorda kirurgid saaksid tema istmikku süstida.

Hetkel on tema tagumiku ümbermõõduks pea kaks meetrit, kuid naine ei kavatse mingil juhul sellega rahul olla. Enne oma teist operatsiooni sõi Natasha pitsat ja lausa kuus kilo Nutellat, tänu sellele võttis ta pea 20 kilo juurde.

Naise tagumised põsed on uskumatult volüümikad, tema mõlemas kannikas on viie liitri jagu puhast rasva.

"Ma arvan, et suurem on parem. Ma ei ole enam kunagi kõhna. Mu tagumik on pärit teisest dimensioonist. Ma olen sellega toole lõhkunud, voodeid lõhkunud. Ma olen oma tagumikuga isegi inimesi katki teinud," tunnistab naine.

Veelgi on tema jaoks keeruline lennukiga reisimine, mugavaks istumiseks peab naine ostma endale kaks tooli.

"Ma olen alati olnud erinev, Rootsis arvavad naised, et kõhnem on ilusam. Kuid ma arvan, et inimesed peaksid mind vaatama ja aru saama – tõeline naine peaks just selline välja nägema," tõdes Natasha.

Naise eesmärgiks on ületada Sarah Massey rekord, tema tagumiku ümbermõõduks on 213 sentimeetrit. Selle saavutamiseks on palunud Natasha kirurgidel võtta rasva tema seljalt, kätelt ja jalgadest ning süstida seda istmikku.

"Viimase nelja aasta jooksul on minu tagumikku kohendatud kolmel korral, ühe korra on mu rindu lõigatud. Samuti on ilukirurgid lõiganud mu nägu," tõdes naine.

"See ei ole kirurgia, nad lihtsalt teevad mu välimuse täielikuks. Mu eesmärgiks on omada maailma kõige suuremat tagumikku, mitte keegi ei saa mind takistada."

Kuigi Natasha on saanud palju ahistamist ja kriitikat oma elustiili pärast, jälgib tema elu Instagramis üle 318 000 fänni.