Juba enne sündmuse algust säras Solarise aatrium värvilistest tuledest ja imeilusatest peegelkappidest ning laval jalutas Eesti kaunis superstaar Elina Born. Iga mööduva minutiga aga hakkas suurte kohvrite ning kostüümikottidega saabuma modelle, soengu- ja meigikunstnikke, kellest mõned olid kohale tulnud teisest Eestimaa otsast ning mõned Tallinnast. Ei möödunud tundigi, kui lauad olid täitunud võistkondade põnevate meigivahenditega, aksessuaaridega ja juuksekaunistustega. Kibekiirelt algasid meeskondade ettevalmistused juba teistkordselt toimuval JJ-Street Baltic Session´i ilupäeval.

Hea muusika saatel ilmusid pilti peagi kohtunikud ning Solaris´e teisele korrusele kogunesid uudishimulikud pealtvaatajad. Pole ka ime, sest sel aastal kuulusid auväärsesse žüriisse kolm legendaarset meistrit ilu- ja soengukunsti alal: Ene Viksi, Jane Ibrus ning Aimi Etverk! Nende valvas pilk käis ringi kogu võistluse vältel ning tabas ära ilusatele tulemustele lisaks ka meeskonnatöö terviklikkuse.

Kokku osales JJ-Street Baltic Session ilupäeval “Witness the Beauty” 10 võistkonda, kelle hulgas esines nii amatööre kui professionaale. Iga tiimi moodustasid nais- ja meesmodell, meigikunsntik ja üks juuksur ning võistluse teemaks oli “Urban Beauty”. Võistlejad jätsid oma fantaasiale rohkelt ruumi ning tulemused erinesid üksteisest sootuks, alustades paabulindudest ja erksatest värvidest, lõpetades neetidest, tätoveeringutest ja grafitist inspireeritud esitlustega. Kohapeal astus võistlustulle ka eelmise aasta võitja Martin Noa Gross, kelle sõnul “Witness the Beauty” on ühe aastaga arenenud üle ootuste huvitavaks.


Minutid läksid, kell tiksus ning võistlejate närvipinge kasvas, kuid lõpuks oli aeg suurejooneliseks show’ks moedemonstratsioonis! Kogu Solaris täitus lakkamatu aplausi, rõõmuhõisete ja võiduhimuliste modellide pilkudega, kes soovisid saada kohtunike lemmikuks. Žüriil ei olnud aga otsust kerge teha, sest nii mõnelgi tiimil andsid viimased lihvid kogu tervikule 360 kraadi uue ilme.
Uskumatu, kuid lõpuks osutuski kaalukauss niivõrd võrdseks, et edasi pääses kolme tiimi asemel neli: Noashark, Forbidden Beauty, Fabulizers ja Fresh Look. Lisaks valis publik oma lemmikmeeskonnaks Paabulinnud.

Ilulahing alles sai hoo sisse ning tõeliselt glamuurseid ja kauneid elamusi saab näha 12. oktoobril Nordea Kontserdimajas, kus JJ-Street Baltic Session „Witness the Beauty“ finaalis astuvad võistlustulle just need viis meeskonda! Kaasaelajad, moemaanid ja iluhuvilised on oodatud sündmust külastama, kuid tungival nõudmisel müüki paisatud lisapiletite arv väheneb iga minutiga ning Ticketpro esinduste poole tuleb jalgadele valu anda! 

Delfi TV teeb pühapäeval JJ Street Baltic Session tänavatantsufestivalilt otseülekande algusega kell 13.