Pühapäevaks, 22. septembriks jõuavad kunstnike poolt maalitud autod Berliini. Neli päeva kestvas rallis teevad teiste seas kaasa projekti saadikud Teele Viira, Eva Vaino, Mairold Millert ning kunstnik Martin Saar ja tema kaaslane Kati Vaikre. Autod ei jää aga Berliini niisama seisma, vaid igaühel on võimalik auto endale oksjoni teel soetada.

Kunstiturundusprojekti “Kunst ratastel” suurimateks staarideks on kahtlemata 15 kunstnikku, kes leidsid aja, tahte ja inspiratsiooni, et luua autost kunstiteos. Projekti eesmärk oli mängleval moel tuua pilti tänavakunst ja siduda omavahel tervikuks autod, kunst, meelelahutus ning ettevõtlikkus. Projekti panustasid kunstnikud Martin Saar, Okeiko, Marit Ilison, Jani Tolin, Sami Salomaa, Neki, Medley, Steve Vanoni, Toze, Kuise, Matt Squire, Dainis Rudens, Eriks Caune, Eduard Zentsik, Siim Maaten.

Rahvusvaheline projekt tõi kokku kunstnikud Eestist, Lästist ja Soomest, et päevi näinud Volkswagenid, SAABid, Fordid ja teistegi automarkide esindajad muutuksid läbi loovuse ja uuskasutuse iseseisvateks kunstiobjektideks.

Kuna jahedal hommikul manustati ka soojarohtu, siis pandi igaks juhuks kõik rooliistujad ka puhuma. Vaata, kes mida kaasa pakkis ja milliste tuunitud pillidega teele heatujuliselt asuti.

Publik hoiab teid muide rallil toimuvaga ka jooksvalt kursis, sest ka Kristi Timmer ning Veiko Vares võtsid teekonna ette ning toovad teini iga paar päeva tagant põnevad juhtumised teekonnalt!