Suurem osa inimesi mõtleb Steve Jobsi nime kuuldes kohe Apple kaubamärgi ja hiigeläri peale, kuid samas oli tegu ka perekonnainimesega. Ta abiellus 1991. aastal investeerimispankur Laurene Powelliga, paar sai kolm last: poeg Reed, noorem õde Erin ja pesamuna Eve.

Võiks ju arvata, et Apple bossi lastel olid kasvades alati olemas kõige vingemad tehnikavigurid, kuid Steve Jobs piiras pigem tehnoloogia kasutamist kodus. Igal õhtul oli Jobside kodus kombeks istuda pika laua taha ja õhtust süüa. Laua ääres räägiti ajaloost, raamatutest ja mitmetest muudest erinevatest teemadest, nutitelefonid ega tahvlid ei olnud lastele kaaslasteks.

Oma 2011. aastal avaldatud Steve Jobsi elulooraamatus kirjutas Walter Isaacson, et Eve ja Steve olid iseloomu poolest väga sarnased.

"Ta oli enesekindel ja tal ei olnud isa ees mingit aukartust. Ta on nagu püstol, Evel on tohutu tahtejõud," kirjutas Isaacson.

Kuid tehnoloogia asemel on naise suurimad kired looduses viibimine ja ratsutamine. Viimasega tegeleb naine professionaalsel tasemel, vaatamata noorele eale on tal juba selles vallas tugevad saavutused ette näidata. 20-aastane Eve on ülemaailmses edetabelis 225. kohal.

Aasta enne Steve Jobsi surma oli mees rikkuselt Ameerikas 42. kohal ja maailmas 136. kohal. Üllataval kombel ei olnud suurem osa sellest rahast pärit mitte Apple korporatsioonist, vaid 2006. aastal tehtud tehingust Walt Disney Co.-ga, mille käigus müüs Jobs neile oma animatsioonistuudio Pixar.

Eve ema Lauren päris oma abikaasa varanduse, see tegi naise üheks rikkamaks inimeseks maailmas. Ka Jobsi lapsed on rahaliselt tõenäoliselt elu lõpuni kindlustatud.

Huvitav on ka tõsiasi, et Eve ei ole ainuke suure tehnikamoguli tütar, kes tegeleb ratsutamisega, sama teeb ka Bill Gatesi tütar Jennifer. Seega elab kahe mehe omavaheline rivaalitsemine mingil moel nende lastes edasi.