Turu on modellina töötanud Eestis, Prantsusmaal, Inglismaal, Itaalias, Saksamaal, Hispaanias, Türgis, Hongkongis, Hiinas ja USAs.

Tema pildid on ilmunud ajakirjade Vogue, Glamour ja Vanity Fair kaante vahel. Modellitöö kõrvalt on neiu aga õppinud Eesti Kunstiakadeemias maalikunsti ning olnud solist garage-punk bändis Les Diamants.

Tallinn Fashion Weeki 2012  plakati fotosessioon oli Hannele sõnul tormiline. “Pildistamine läks hea hooga. Imeilusatest kristallpokaalidest turgutuseks pakutud sõstramorss mõjus joovastavamalt kui vein," räägib ta. "Tundsin end mannekeeni seljas kui Vana-Rooma jumalanna Victoria Brandenburgi värava tipus nelihobuvankrit juhtides. Ratsutasin mannekeeniga siidi lennutades, puhureid trotsides ja meeletuid poose võttes, otse TFW plakatile."

Maalikunsti ja modellindust võrdleb Hannele kui väga vastandlikke nähtusi. “Maalikunst nõuab üksiolemist, palju intellektuaalset tööd ja vaimset pingutust. Modellitöös aga oled sa paratamatult ümbritsetud paljude inimestega ja meeskonnatöö tulemuseks on pilt. Maalikunstnikuna maalin selle pildi ise.”

Tallinn Fashion Weeki plakati fotograafi Tanel Veenre sõnul on Hannele tohutult inspireeriv, hästi elava kehakeele ja tunnetusega modell, kes hingab ja liigub kaamera ees pigem nagu näitleja. "Ning ta on loovalt edgy, temaga ei ole eales igav."

Tallinn Fashion Week toimub tänavu 22. – 27. oktoobrini Telliskivi Loomelinnakus.

Tallinn Fashion Weeki plakatifoto stilistika autor on Aldo Järvsoo, riided on Britt Samosoni looming.